I følge Valve kan SteamTech kjøre alle de nyeste spillene –

Bærbare konsoller har alltid ligget bak hjemmekonsoller når det gjelder ytelsesavlesning, i det minste ikke PC-er. Imidlertid har forskjellen de siste årene sakte men sikkert falmet mer og mer, og Nintendo Switch hører nå til AAA-spill The Witcher 3: Wild Hunting Og Undergang er evigheten, I tillegg til at mobiler og nettbrett kan gi opplevelser som minner om det du ser på de store skjermene.

Med Wolverine SteamTech ser det nå ut til at en håndholdt maskin eliminerer forskjellen for første gang – i det minste når det gjelder underemner. I følge Valve har de ennå ikke funnet et nytt spill som deres håndholdte PC / konsollhybrid kan takle.

“Vi har sett på en rekke spill på tilbakekoblingen de siste årene, men den virkelige testen for oss er spillene som kom ut i fjor. De fungerte ikke bra på den forrige typen prototyper og konfigurasjoner. Vi testet. Alle spillene vi ønsker å spille er virkelig fulle dampbiblioteker. Vi kunne ikke finne noe som kunne kaste denne enheten ut av hånden. “ Ventilkoden er Pierre-Loop Griffice IGN.

Med mer dynamiske konsollgenerasjoner, unike konsoller som Nintendo Switch og Xbox Series S og flere konfigurasjoner i PC-landskapet, vil utviklere fokusere mer på å skape fleksible spill som kan levere forskjellige nivåer av maskinvare.

I følge Valve kan Steam Tech kjøre alle de nyeste spillene

READ  - Økonomien er på et vendepunkt - E24
Written By
More from Jakob Leif

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *