– Jeg er veldig dyr – VG

Modified Cross: Klokka 8.5 tror både eksperter og spillere at Paul Andre Heland kan gjøre et kupp i spillet i år. Foto: Emil Saclian Root, lsk.no

Etter flere ukers venting og utsettelse nærmer fotballsesongen seg raskt. Lilestrom-profilen Paul Andre Heland anbefalte seg ikke til tross for et stort prisfall.

Publisert:

– Prisfallet er helt verdt det, jeg er fortsatt veldig dyr. Paul Andre Heland sier det kommer med gule kort, suspensjoner og skader, priset til 8,5. Dette er betydelig lavere enn fjorårets 11.0.

Sett opp teamet ditt her!

Mannen fra byen Trendelock har en god tradisjon for å ta på seg kapteinsbandasjen. I år vil motstanderen og tarmfølelsen spille en stor rolle.

– LSK-profilen sier at alt avhenger av å “føle” og slåss.

– Merk Er det noen andre spillere på Lillestrom?

– Heland håper våre streikere Thomas Lehne Olsen (8.5) og Kent Hewart Eriksen (6.0) kan skjerpe det i år.

Eliteserien kommer for fullt 8. og 9. mai og neste uke Det kan også være egnet for ryggtreningskamper.

– Folk virker mer sprø etter fantasi enn noen gang. Jeg tror koronaboblen har gjort folk tørste etter å gjøre noe, sier Eurosport-programleder Eric Fuer.

READ  Den "falske" andelen etter Kasturi-meldingen er over 11.000 prosent - E24

Bare en måned til Eliteserien starter på nytt. Elite Series Fantasy Det gir deg muligheten til å utfordre kolleger, venner og familie om hvem som er den beste lederen.

– Dette er ekstra gøy å følge. Eurosport-korrespondent Jonas Berg-Johnson sier at det er noen morsommere ting i verden enn å knuse vennene dine i spill.

– F ூர் r sier at det ikke er små kamper i Elite-serien når det gjelder å involvere dine egne spillere.

Berg-Johnson og lagkameraten Eric Furey er i sentrum for spillets utvikling. I tillegg til å ha en podcast som gir deg en grundig titt på hvilke spillere du skal velge, er de også med på å bestemme hva spillerne skal bruke.

READ  - Tar sterk avstand - VG

– Mange tror vi setter prisene for høyt, men jeg regner alltid med dette: Se på Hagone Evgen. Årets beste spiller i Elite Series 2019 er den billigste i hele spillet. Dette er hva vi prøver å unngå for enhver pris. Du må komme med noen kommentarer, mens vi ønsker engasjement, sier Berg-Johnson.

Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen. Jonas Berg-Johnson har tillit til i det minste Paul Andre Heland og lagkamerat Germund ண்ட் Chen.

– Hvor mye moro hadde det vært om Germand Ocean (pris 8,0 millioner) og / eller Paul Andre Heland (8,5) hadde seier for Lillestrom? I det minste er begge i valgkretsen for laget mitt.

– Må være på fjellaget. Han er en pålitelig mann i motsetning til meg. Paul Andre Heland sier det er klart for meg at det ikke fungerer.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

Liz Cheney: Jeg vil gjøre alt i min makt for å fjerne Trump fra det ovale kontoret.

Eksteriør: Liz Cheney møtte media på Capitol onsdag. Foto: MANDEL NGAN /...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *