– Jeg håper Trump vinner – VG

Phineas County / Miami (VG) Donald Trump sies å stole på at Florida vinner presidentvalget. Etter en intens valgthriller ser det ut som om han kunne vinne i hjemstaten.

Totalt 29 velgere er i fare, og vinneren ser alt. Resultatene forventes snart, og meningsmålingene har endret seg mellom Trump og Pitani som tar ledelsen.

Til høyre Imidlertid ser det ut til at Trump er på vei mot seier i den viktige staten, I følge amerikanske medier.

På Clearwater Beach, vest for Florida, samlet rundt hundre Trump-supportere seg på et hotell for å følge valgbevisstheten.

Fox News vises på storskjerm. Trump-velgere sitter stille rundt runde bord dekorert med det amerikanske flagget med Trump-kortfigurer og heliumballonger.

Dette er den første fordelingen av velgere mellom Trump og Biden:

Når valgresultatet blir ropt, er det alternativer mellom å rope høyt og sitte i stillhet, og situasjonen i rommet kan best beskrives som en ekte jojo-atmosfære.

Cliff Kefford, en av arrangørene, er fortsatt optimistisk med hensyn til Trumps seier:

– Jeg håper Trump vinner, legger han til:

– Pinellas har lenge vært et lilla fylke, litt blått og litt rødt. Det var alltid nært, men det ender vanligvis på den røde siden.

Mens han snakker, kunngjør en høyttalerstemme i rommet presidenten en midlertidig svak ledelse. Det fremkaller høyt jubel og rop av “Trump, Trump, Trump.”

VGs valgstudio: Nye spådommer og siste nytt

– Ikke tør å erklære suksess

Etter hvert som minuttene går, ser det ut til at Trumps ledelse varer, og misnøyen på Fox News Channel over valgovervåking i Phineas øker. Kanalen anses å være vennlig med Trump, men har ennå ikke kunngjort at Trump har vunnet staten.

READ  Corey fullførte byggingen ved Fran - VG.

– Han leder tydeligvis, men de tør ikke å erklære seier, sier Kefert på mikrofonen, for å kjøpe fra hallen.

På valgdagen besøkte VG de samme Trump-tilhengerne på kaffebaren Conservative Grounds:

– Trump gjorde det han lovet

Rett før valget i Florida snakket VG med flere velgere på statens vestkyst. Distriktet Pinelas er et av de viktigste distriktene i staten Tipping.

Clyde Griffin (82), som står utenfor valget med en Trump-identitet og en Trump-maske, sier at han har stemt på republikanerne de siste 14 årene. Før det hadde han stemt på demokratene.

Bli med i Trumps bakgård: Om 45 minutter fra palmetreet til det fattige huset

– Demokratene forlot meg bare. De tok jobber, ga til Kina, hevet skatt og vendte seg bort fra Gud. Den siste gode demokratiske presidenten var John F. Kennedy. Etter at han ble drept, begynte festen å gå feil vei, mener 82-åringen.

Har du tatt den med deg? Derfor elsker kubanere Trump

Griffin var opprinnelig fra Baltimore, Maryland, men har bodd i Florida i seks år. De siste to ukene har han stått opp tidlig hver dag.

Nå er det over.

Håp for Trump: Clyde Griffin, 82, har stått med Trumps resultater i to uker hver uke utenfor valget i Phineas County. Foto: Kisl Otstadt

– Det er sliten, er 82-åringen enig.

– I 2016 sto jeg slik. Så sto jeg her alene. Men se, hvor mange av oss! Griffin sier han peker på andre Trump-støttespillere underveis.

– Mange av oss fordi Trump gjorde det han lovet å gjøre.

Krig for eldre: Trump skaper problemer i eldreparadiset

READ  Solkjor Pokpa Goal and Table Top - VG

Underveis er Jace Otting (35) med Trump-plakaten. Han ble bekreftet av Trump i 2016, og stemte for republikanerne for første gang i det siste presidentvalget. Tidligere hadde han stemt på demokrater.

– Trump reiste meg politisk. Jeg elsket hans entusiasme og løftene han ga – han har. De siste fire årene har jeg kalt det absolutt “det beste” av Oding VG.

På en fortauskafé på Phineas møter VG den 37 år gamle Courtney Miller. For å komme seg ut av valgrosa drikker hun med kjæresten og svigermoren. I motsetning til Griffin og Ott på gata med Trump-plakater, avga Miller sin stemme på den demokratiske nominerte Joe Biden (77).

– Jeg følte at det var det beste valget for meg, landet mitt og fremtiden vår, sier Miller, men som en person sier hun at hun ikke er så opptatt av Pitton.

– Som gründer har Trump også politikk som jeg støtter. Men valget mellom de to onderene, det ble Biden.

Men visepresidentkandidat Kamala Harris har overtalt Miller. Harris appellerer til en svart kvinne, som Miller.

Hav: I kveld kan Kamala Harris endre seg historisk

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Den amerikanske sentralbanken forventer høyere vekst – E24

Den amerikanske sentralbanken vil holde renten uendret til 2023 og opprettholde støttende...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *