John Buhler, Arbeiderpartiet | John Buhlers nye liv:

– John Buhler sier jeg er veldig glad for at jeg ikke lenger er en del av kulturen i Oslo Arbeiderparti.

Hammersburg (Netavision): Han er der, ikke sant? Med hatter. Ja han er! Så livlig, sier fotografen.

Vi møter den splitter nye Center Party-artisten John Buhler (68) på klatreparken i Oslo sentrum november-torsdag.

Da det ble september-oktober, slo det som en bombe, Labour-politikeren, mest kjent for å slå hjertet ut for Crotalan, som kunngjorde at han ville bli overført til Center Party (SP).

Sjekk ut videoen over: John Buhlers New Life: – They Wanted to Hurt and Hit Me

– Varm i trøya

– Det er nå fem-seks uker siden endringen var kjent. Glemmer du noen ganger?

– Nei, ikke lenger, ler han.

– Jeg har det så bra, og nå er jeg varm i en trøye som senterfestartist. Det kommer naturlig for meg, altså.

Les også: Buhler sukket med tårer over spørsmålet: – Vil du skilles som venner?

Nyheten kom etter uker med uro i Oslo Arbeiderparti, som ødela Buhler – og det får fremdeles publikum en del av den personlige kampen i stedet for murring, sist etter at Espen Part-Eat ble ignorert. Innen 24. november vil det endelige oppsettet være klart.

Reaksjonene på Buhlers valg har ikke gått lange – men i ord vi sjelden hører: Den første reaksjonen på “jævla forræder” Fra en tidligere kollega i Oslo Apple.

– De ønsket å skade meg

– Da du gikk av kom det hard kritikk om deg fra mange i Arbeiderpartiet. Hvordan var reaksjonene disse ukene?

– Det har vært stor støtte og sympati ettersom noen ledere i Oslo Arbeiderparti har brukt fornærmelser og tatt opp ting som jeg trodde ville fornærme og angripe meg. Folk reagerte så hardt på det at fremmede kom til meg på gaten og ba meg om ikke å bekymre meg for det, sier Buhler.

– Jeg gjorde det ikke, så det gikk bra. Jeg forstår at folk kan angre på at jeg ikke er i Labour lenger, men de fleste der ute og andre steder har fortalt meg at jeg er heldig, som jeg tok ordet for da jeg sa “skilsmisse som venner”. 68-åringen er Sortings mest energiske.

READ  Spillselskap krasjer etter notering - E24

Les også: Først avviser de John Buhler – så blir de sinte og kaller ham forræder

– Ikke bekymre deg for å plage meg

Daglig trening hjelper ham å fokusere:

– Noen få mennesker i Oslo Arbeiderparti gjør dette, jeg bryr meg ikke.

Ingen unnskyldninger

– Har du fått unnskyldninger fra de involverte?

– Nei, ikke som jeg spilte inn. Men jeg gadd ikke å lese alt de gjorde og visste ikke hva de sa frem og tilbake på sosiale medier. De må ta vare på det selv.

– Det er ikke stille i det hele tatt i Oslo Arbeiderparti – Er du bekymret for hva som kommer videre?

– Nei nei. Jeg er så glad for at jeg ikke ble involvert. Det ser ikke pent ut, og de er gjennom fornærmelser og andre ting som har skjedd med meg, og sørger for at dette er et miljø jeg ikke lenger vil være en del av.

– Jeg føler meg så mye bedre nå, jeg kan fokusere på sakene jeg hele tiden jobber med og jobber uten å ta hensyn til interne manøvrer og andre ting.

– Et godt hjerte er viktig

– Hva legger du i et “miljø der du ikke vil være en del av”?

– Dette er et miljø av forakt blant annet som avslører holdninger som ikke er gode. Menneskelige egenskaper er veldig viktige for meg uavhengig av partitilhørighet. Det er veldig viktig for meg å ha et godt hjerte for hverandre, sier Buhler ettertenksomt.

I følge den siste Oslo-undersøkelsen Er du i Sortering for Oslo Senterparti i 2021? Hva tenker du om dette?

READ  Fokuser på de to nodene for Solbagan - VG.

– Det er så søtt å se muligheter. Jeg la merke til på gaten at mange fortalte meg at de forsto hvorfor jeg gjorde det jeg gjorde, og at jeg ville at de skulle representere meg i Sortering. Jeg lever dem, lever dem, de identifiserer seg med meg, jeg bryr meg om hva jeg står for. De bryr seg ikke så mye om hvilket parti jeg tilhører – men de kjenner meg. Jeg ville være veldig glad hvis dette resulterer i både valg og meningsmålinger, så selv om det er et langt løp, er jeg optimistisk.

Hele kampen: – Mange er sjokkerte

Oslo Arbeiderparti er i full kamp etter at tidligere minister Espen Barth Eid ble kastet ut av et sikkert parlamentarisk sete søndag og Kamsi Gunaratnam ble nummer fire.

– Mange av oss sjokkerte over Oslo Arbeiderparti. Valgkomiteen tok ikke hensyn til partistrukturen. Vi vil ha Barth Eat og Comsy. Flertallet i partiet har gjort dette klart, og de tar ikke hensyn til dette, sa Mats Andreas Danielson, lokallagsleder for Hustle App. Mandag holdt N.R.K.

Pasningen provoserer ham så mye, “Det må ryddes opp”.

Les også: Valganalytiker: – Buhler trenger ikke å få et fast sete i Sortering – Central Party

– Mange gutter har byttet side

– Har du mange i Arbeiderpartiet, inkludert Dor-Eric Rodberg Larson, som følger deg og rapporterer overføringen til SP?

– Ja, det er det! Jeg synes det er bra, men jeg rekrutterer ikke fordi jeg synes det er naturlig eller hensiktsmessig, men noen har fulgt det, og det er så utrolig fordi jeg har fått med meg noen gode venner.

I mange meningsmålinger har SP kvelet Labour – og spørsmålet oppstår: Kan SP-leder Drigway Sloxvolt utfordre skriften Jonas Kahr Stair?

Les også: SP avviser hvem de vil ha som statsminister

Kjørelengde om statsministerens favoritt

– Men hvem vil du som statsminister være skriftsted eller stjerne?

– Jeg bryr meg om saker, ikke mennesker. Så nå er fokuset på å kjøre en god valgkamp, ​​og så kommer forhandlingene senere. Jeg vil ikke blande meg i det, men Triqua og jeg har det veldig gøy sammen og mye samhandling i løpet av dagen. Så jeg må si at jeg vokste opp godt med Trikway, og da har jeg et godt forhold til Jonas, som jeg allerede hadde. Jeg har ikke noe problem med ham.

READ  SBP trekker budet på Entra-E24

– Snakker du med Driveway hver dag?

– Ja! Flere ganger om dagen. Vi er på bølgelengde og snakkesti, oppmuntrer hverandre og kommer i godt humør med hverandre. Det er så hyggelig å ha noen med samme lidenskap og talent som Trikway.

– Samboeren min sier at jeg er som en 1. klassing

– Men etter flere tiår i Labour, reiser du deg og sier “Aha, er jeg i sentrumspartiet?”

– Nei, egentlig ikke – det er litt at jeg tok det riktige valget. Samboeren min sier at jeg har ny energi, som en skolegutt som må begynne i 1. klasse hver dag, blir jeg kuttet på en annen måte. Så jeg tok det riktige valget.

– Da må vi spørre deg, vil du ta trikset med deg på trening, eller.?

– Han sier at han vil, men er litt etter, ler Buhler.

– Han gikk bare til skrittet og hang litt på stativet, men kunne vært mer. Han er veldig flink til å snakke med folk, og han bør fokusere på det. Da skal jeg trene folk og snakke, den levende politikeren ender lykkelig.

Se videoen fra Groot da Pahler ble presentert som center party artist:

Written By
More from Jakob Leif

SNEK: Citizen Evil Village – Gamer.no

Resident Evil fyller 25 år i år, og Capcom feirer dette med...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *