Jonas Alaska, Maria Mena og Darkthron – VG

Stort visum: El Poppy og Chester slo et visir og hjelm i stedet for solkrem. Foto: Eric Hame

Sola skinner på mange ukens sanger. Noen omfavner mørket. En av dem som lover sollys er den mørkeste av alle.

Publisert:

Jonas Alaska – «Lysbryter

VGs terning viser 5 poeng

Etter at Dylan er nesten mer enn Dylan, fornyer Jonas Alaska seg virkelig. Ungdomsarrangement, tyggegummikor og generelt veldig attraktivt Mer enn den nye singelen, for eksempel, Sigrid. Noen deler av hjernen må kanskje suppleres med asloxan strupehode. Men det er mulig å betjene en bryter mlingen flere ganger.

John Mayer – The Last Train House

VGs terning viser 2 poeng

Til slutt vil han bli tatt bort. I år kommer John Mayer med Lionel Richie og det fullt blandede toget. Det ser ut til at “Lost Train Home” kan eksplodere i både “Africa” ​​og “Dancing in the Ceiling” når som helst. Anonym og urørlig, men spilte bra. Det kommende albumet heter “Soap Rock” eller Laughter Rock. Dette burde være den siste John Meyer-tittelen.

Niko & Vince – பட்பட Ikke vær redd

VGs terning viser 3 poeng

Den norske lykkelige hiphop-duoen ser fremdeles ut som lydsporet til en Disney-film. “Don’t Be Afraid” er en slags vuggesang med et barnslig enkelt refreng som ikke fanger fullt ut den strålende feil kanten de var i gang med. Det er så lett og ufarlig at det er umulig å huske sangen, men det er veldig vanskelig å huske hvem som gjør det. Eller var det ingen annen måte?

I søkelys: brenn. Viser god likhet med sterkt lys. Foto: LITTLE BIG SISTER

Brenne. – “Walking in the Sun”

VGs terning viser 4 poeng

Norges morsomme rockeduo Nei. Gå tilbake med omslaget til Katrina og Waves. Her prøver de seg på den ubrytelige blandingen av “sommerlåt” og indie sint gitar. Dette er ikke deres største refreng. “Walking in the Sun” har fremdeles et enormt trafikknøkkel som vil føre til at ESC-rockevinneren Moonlight mister nattesøvnen. Den fortjener sommeren 2021 som ikke lenger er der (Erland Ropestad for kommentar).

READ  Triple Dream Free Kick Saves Vikings - Against Wolwick Referee - VG

Maria Mena – “Speil”

VGs terning viser 4 poeng

Forrige uke sang Sigrid om “Mirror”. Maria Mena kommer med Mirror denne uken. Ja, på norsk. Uten at noen andre skriver teksten. For ikke å nevne at vennskapet med Driveway Scock var et speil i denne retningen. Selv om produsent Olav Transmoyan har skrudd ned boblen på åttitallet, er sangen i det minste vagt mena. Maria Mena kan absolutt synge på hvilket som helst språk, men “Spill” snubler litt i sitt eget svar.

Chester med El Bobby «En solrik dag

VGs terning viser 1 poeng

Hkeem gjorde en blanding av Arnie Harlans sommersanger og barnesanger Skånsom og unik i hver gang vi møtes. Chester og L. Poppy gjør det trist og upersonlig. Ikke noe bra her. Bortsett fra at denne mørkere og minimalistiske elektronikkversjonen er kortere fordi “weave glycode” -koret er kuttet. For øvrig gjør dette teksten enda mer bekymret for søket etter krabber. Her må man lete etter de beste ideene.

Lost: Billy Elish er definitivt ikke tapt, men den andre singelen handler om en. Foto: Universal

Billy Elish – Lost் Mistet sak

VGs terning viser 4 poeng

En annen smak av det andre albumet er en mørk jazzklubb fra fremtiden (jeg tror nittitallet trip hop) surfer på den. Stemningen bak Elises “mindre merkbare” stemmer er helt vag – noe du sjelden hører. Likevel er han i “Lost Cause” -teksten noen ganger tapt mer enn den ubrukelige fyren. La oss kalle dette en albumlåt.

Inntil Lindemann – “I Hate Kids”

VGs terning viser 2 poeng

Rammstein-sangeren har allerede et soloprosjekt. Det er tydeligvis ikke nok. Her er han med samme produsent som bruker sitt thailandske band, og med en solosang som faktisk høres ut … Rammstein. Tittelen er “I Hate Kids”,
For de som ikke har fullført skoletysk. I tankene til en gammel mann, noe som mange kan identifisere seg med: andres barn er veldig irriterende. Men du trenger ikke lage en sang om det.

READ  Apple Music: - Få bedre lyd snart

Darkthron – «Hate Clothing

VGs terning viser 5 poeng

Den siste spellmannhydrate kaoset kom ut i dag med en nylig utgitt sang. Duoen er imidlertid sannsynligvis landets mest kompromissløse BM-konstellasjon, men “Men misforstår du black metal?” Lengre. Ni minutter med kaldt mørke over en sort størrelse sabbat enn 1998 enn Celtic Frost anslår. Du trenger faktisk bare denne sangen i helgen, selv om den kan være litt mørk.

Written By
More from Jakob Leif

Minst 13 drepte i Italia taubanekrasj

Dødstallet etter en taubaneulykke søndag morgen i Italias nordlige Piemonte fortsetter å...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *