Kareem Benzema nærmet Raul med en klassescore mot Chelsea – VG

(Real Madrid – Chelsea 1-1) Jose Mourinho kalte ham en katt, men nå er Karim Benzema (33) en av de best scorende i Champions League-historien.

Publisert:

– Hvis jeg ikke kan jakte med hund, jakter jeg med katt. Med en hund jakter du mer og mer. Men du har ikke hund, du har katt, du jakter med katt, sa Mourinho da han ledet Real Madrid for noen år siden.

Den aktuelle katten er ingen ringere enn den gang tannløse Kareem Benzema, som faktisk har vært brorparten av Real Madrid de siste årene. I den første semifinalen mot Chelsea hadde han en skikkelig perle når de trengte det mest.

Etter et hjørnespark og flere hodedueller snudde franskmannen mirakuløst 180 grader og dyppet ballen med hodet (!) Før han traff hele veggen i nettaket.

Benzemas mål var hans 71. i Champions League-miljøet, og dermed berørte han en annen Real Madrid-legende. Raul Gonzalez Blanco, bare kjent med fornavnet, ble stoppet på samme nummer.

Katten er en løve: Løvekatten Karim Benzema på forsiden av den spanske avisen AS 25. september 2019. Foto: Foximil A.S.

Police-Show

Målet kom da Chelsea tok 1-0 ledelse etter en Christian Pulisic-solo. Chelsea-forsvarer Antonio Rodger løsner ballen i bakrommet, før den amerikanske runderen Thibaut Courtois spiller ballen med en hammer.

Timo Werner ble gitt en sjanse til å endre ting. Pulisik traff ballen til Werner, som var i stand til å misbruke den muligheten alene med Cordois. Tyskeren ser ut til å ha blitt vaksinert, men ikke mot de riktige tingene.

– Jeg tror dette er Chelseas beste kamp, ​​og jeg var imponert over hvor konsistente de er. Det beste med hvordan de la press på Real Madrid er at det gjorde Real Madrid usikkert, sier tidligere Chelsea-spiss Dor Andre Flow på TV2.

READ  - Som en strandet hval - V.G.

Han berømmer også Midfield Terrier N’Colo Conte for sin enorme innsats på midtbanen. Franskmannen alene (6) ble mer liten enn Real Madrid (5) til sammen.

Les mer

Messi presser på for å få rødt kort etter at Barcelona slo Atletico Madrid

Chelsea var også det beste laget på lang tid, og hjemmelaget skapte et etterslep mot sine fotsporspilere i en rekke situasjoner. 1-1 og fjerne mål var et perfekt resultat for suksessfull trener Thomas Toussaint, som kunne sette seg ned på onsdag og se gamle klubben Paris Saint-Germain møte Manchester City i andre semifinale.

– Jeg tror Real Madrid er fornøyd med resultatet. Totalt sett, hvis du ser på kampen, tror jeg Chelsea burde ha vunnet, og de vil bli skuffet hvis de ikke gjør det, sier tidligere Real Madrid-spiller Steve McMahon hos PD Sport.

Ifølge Thuchel burde laget hatt mer tid til å komme seg. Han støtter McMahon at de skulle ha vunnet kampen.

– Du ser at vi sliter og er slitne i andre runde. Vi kunne ha scoret to og tre i første omgang, men vi kan ikke bli for skuffet, sier han i et intervju med TV2.

Jing! Thibaut Courtois prøver forgjeves å stoppe Christian Pulic fra å sende Chelsea i front. Foto: Juanjo Martin / EFE

Gitt selskap

Bare Robert Lewandowski (73), Lionel Messi (120) og Cristiano Ronaldo (134) er nå niende på Real Madrids liste. Imidlertid vil ikke Benzema bli sett på som sommerens fotball-EM som landslagssjef Didier Deshchamps fortsatt oppfordrer sin hete lagkamerat til å trekke seg.

Real Madrids semifinaleliste har også historisk sus. “Los Blancos” har nådd semifinalen 14 ganger siden vi så dagens format på turneringen i 1992. Nesten halvparten av Champions League-semifinalen de deltok i.

READ  Microsoft - NRK Urix - Oversjøiske nyheter og dokumentarer påvirket av Global Hacker Attack

I hjemmekampen 1-1 mot Chelsea må de imidlertid vise sitt beste for Zinedine Zidane for å få sjansen til å vinne sitt fjerde Champions League-trofé som trener for Royal Whites.

Sosialistisk parti! Thomas Tuchel har nå spilt fem kamper ubeseiret i Champions League mot Real Madrid (fire uavgjorte, en seier).

V.G. Se tilleggsstatistikk for Champions League live.

Written By
More from Jakob Leif

Var, være | Sjekk forskjellen: – Plasser skøytebanen i garasjen

Sør-Norge har hatt en relativt dårlig snøhøst så langt, noe som ikke...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *