Mann skutt av politiet – VG

Mandag kveld åpnet politiet skudd mot en mann i slutten av 30-årene. Han døde av skadene i går kveld.

Publisert:

Spesialcellen for politisaker har startet etterforskningen, og Gripos vil bistå i kriminell etterforskning.

Politiet i opprørsutstyr stormet torsdag et møte og fjernet hundrevis av demonstranter med lastebil. Rett etterpå ble det rapportert om flammer inne i leiligheten.

Så snart politiet ankom, brøt det ut en konfrontasjon med mannen, som åpnet skudd med et polititjenestevåpen, ifølge Bureau of Investigation. Mannen ble kjørt til Hawkland universitetssykehus med skuddskader, men døde av skadene hans den kvelden.

– Basert på mottatt informasjon og innhentet informasjon, ble teamet tildelt et spesielt våpen for å løse oppgaven. 22.35 fortalte politimester Kare Sangstad på en pressekonferanse at politiet hadde skutt flere skudd.

Han hevdet at tilståelsen hans var oppnådd gjennom tortur, og at tilståelsen hans var oppnådd gjennom tortur.

I en uttalelse varslet Western Police District straks etterretningsenheten om at en skyting hadde funnet sted og at en person ble overfalt. Spesialcellen for politisaker innleder alltid en obligatorisk etterforskning hvis noen dør eller blir alvorlig skadet som et resultat av å utføre politioppgaver.

Undersøkelser vil bli utført av berørte myndigheter, helsetjeneste og brannvesen. Beboere og andre offentlige vitner blir kontaktet. Politiets lydopptak og andre digitale bevis fra hendelsen er beskyttet og gjennomgått. Spesialenheten vil avklare bakgrunnen for politiets avfyring og hva som skjedde umiddelbart etter skytingen.

Perkensavison Den avdøde er 39 år gammel. I følge avisen skulle han ha vært kjent for politiet før han begikk narkotikalovbrudd, veitrafikklov og mindre voldelige lovbrudd. Avisen skriver at han tidligere var underlagt obligatorisk mental helse.

READ  Oslo Pars skifter litt oppover - Bergenpio - betydelig økning til E24

I september døde 39-åringen Dør Henning Dylan etter å ha blitt skutt Av politiet under en politioperasjon på Polkesjo i Telemark. Han skal ha slitt med psykiske lidelser. Stillingen til de mistenkte i de to offiserene som er involvert i denne situasjonen. Saken er under etterforskning.

Written By
More from Jakob Leif

Trump veto ned på Kongressens forsvarsbudsjett

Et flertall i både Representantenes hus og senatet i desember betyr at...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *