Marilyn Manson: Politiet dro

Reklame

Fokuset har flyttet seg til rockeren Marilyn Manson (52) etter at hans eks-Evan Rachel Wood (33) ble offentlig. Ekskona hans beskyldte ham for å ha misbrukt henne.

Utgitt fra torsdag til torsdag TMZ Fotografier av flere polititjenestemenn og et politihelikopter skal angivelig ha sirklet rundt scenen utenfor Rockers hjem i Hollywood Hills, California.

Også polititjenestemenn sa tydeligvis til avisen at en mann nær Manson kontaktet dem etter at han var bekymret for rockeren. Han burde ikke ha gitt livstegn på så mange timer.

Etter at politiet i lang tid prøvde å forlate sitt eget hjem uten å lykkes, sa Mansons representant at 52-åringen hadde det bra, men han ønsket ikke å dra.

Sparket

Tirsdag ble det rapportert at rockeren hadde blitt sparket etter anklagene mot ham. Allerede mandag ble han sparket fra registreringsbyrået, skrev neste dag Frist Musikeren er kuttet fra Stars-serien «American Coats from.

Manson ble også fjernet fra “Creepshow” på AMCs skodder. Den planlagte rollen til stjernen vil bli endret i sistnevnte serie.

Marilyn Manson, som egentlig heter Brian Warner, har vært forelsket i Wood i tre år. De to klarte å bli forlovet i 2010 før de gikk hver til sitt.

Ekskone snakker

Elleve år senere dukket han opp på et Instagram-innlegg og beskyldte seg for overgrep. På Instagram er Manson baklengs Tilbake bak Mot anklagene.

Han har nå også litt støtte fra sin ekskone, Titta von Dees (48), som ikke identifiserte seg med Woods påstander.

Van Dees og Manson var gift i et år fra 2005 til 2006, og hun valgte å bryte tausheten om påstandene mot eksmannen sin til torsdag kveld. Han skriver at beskyldningene mot ham ikke samsvarer med hans erfaring med Manson.

READ  - Det plager meg ikke - VG

Han skriver imidlertid at hun forlot ham på grunn av utroskap og narkotika. Samtidig oppfordrer han ekskona til å ta de nødvendige skritt for å kurere alle de som har blitt mishandlet og mishandlet.

Avslutningsvis påpeker Van Dees at dette er hans eneste uttalelse angående Manson-saken.

Written By
More from Jakob Leif

– Det er morsomt – VG

TAKT: Simon Leviv vil møte i byretten i Athen i 2019. Foto:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *