Måtte gifte meg i utlandet:

– Når du gifter deg med noen fra et land utenfor Europa, opplever du å bli inkludert i en annen kategori, sier Jonathan Holle.

22. juni giftet han seg med Norin i Kaukasus, Georgia. Bryllupet skulle opprinnelig finne sted i Oslo rådhus, men på grunn av koronar begrensninger fikk ikke forloveden lov til å komme inn i landet.

Sinne og frustrasjon

Etter å ha brukt mer enn seks måneder på å ordne papirene som trengs for å planlegge bryllupet, håpet Hall at bryllupet kunne være fullført innen mars da samfunnet begynte å åpne igjen. Men fra mars til juni i år måtte de utsette bryllupet flere ganger.

– Jeg er en veldig stille person som vanlig, men det gjorde meg sint og frustrert. Vi er nesten gift, og UDI sier at det enkelt kan verifiseres med dokumenter og papirene vi har godkjent.

Norin bor i Qatar og ble opprinnelig vaksinert av Pfizer.

– Selv om hun var fullstendig vaksinert, fikk hun ikke komme til Norge. Arbeidere kan komme inn, men det var provoserende å se at kjærester eller forlovelser ikke skulle komme, sier Hol.

Sykefravær

Etter mer enn et år med søknader, dokumenter og godkjennelser, sier han at det fortsatt er mye som kommer med en søknad om familiegjenforening. Den generelle situasjonen har forårsaket ham en stor krise.

– Det var mye stress, noe som betyr at jeg var sykemeldt en stund.

Mange henvendte seg til ham etter at Hole sa at han og Norin var gift på Facebook-innlegget “Vi er sammen med familie eller kjæreste i utlandet i Govt-19, 2020/2021”.

READ  Sjef: Jeg tror jeg vet hvor Holland skal spille neste sesong

– Jeg får nyheter om hvordan folk føler seg hjelpeløse. Det sliter på dem. Jeg er virkelig målløs. Jeg føler at jeg har mistet all tro på regjeringen og systemet. De viser en holdning jeg ikke liker, sier Hol.

– Trenger kontroll

Holleys rapporter er sendt til Justisdepartementet, og statssekretær Hilde Barstadt (H) svarte til Takladet i en e -post:

– Vi forstår at adgangsbegrensninger har skapt problemer og er utfordrende for mange. Selvfølgelig vil vi ikke ha strengere adgangsaktiviteter og restriksjoner enn vi trenger, og alle tidsvurderinger vil bli gjort for å unnta alle grupper fra adgangsbegrensninger, sier Barstad i e -posten.

Han skriver at Norge noen ganger har strenge innreisebegrensninger fra land utenfor EU / EØS -regionen på grunn av sine forpliktelser overfor EU / EØS -land, og at det er lett å ha oversikt over epidemisituasjonen i disse landene.

– Vi må kontrollere smittesituasjonen godt, og det veier alltid tungt på profesjonelle råd for å kontrollere smitten fra helsemyndigheter, sier Barstad.

SØLE: Den tyske reporteren Susanna Olen fikk sparken fra DT -kanalen RTL for å ha smurt søle i ansiktet hennes, noe som ga inntrykk av at hun gjorde rengjøringsarbeid etter flommen i Tyskland. Reporter: Christian Fjermeros / Duckplay / Twitter: @ ed_1412 Michael 45644934
Se også

Raskere enn planlagt

Jonathan Hol og Norin møttes for første gang i januar 2020, etter å ha snakket sammen siden desember i fjor. Hole var i utgangspunktet usikker på om han skulle date noen som bodde utenfor Norge, men det viste seg.

– Jeg elsket henne så høyt. Da hun ordnet en flybillett til Oslo for at vi skulle møtes, skjønte jeg at hun var en velstående kvinne, sier han.

Heldig: Jonathan Hole beskriver seg selv som heldig fordi han og kona kunne være sammen til tross for koronar begrensninger. Foto: Privat
Heldig: Jonathan Hole beskriver seg selv som heldig fordi han og kona kunne være sammen til tross for koronar begrensninger. Foto: Privat
Se også

Hole sier at de begge vet hva de leter etter, og at ekteskap er en ting. De bestemte seg for å bruke litt tid på å bli kjent med hverandre før bryllupet. Men så kom koronaen og nedleggelsen.

READ  2 av dem deltok med mer enn 200 deltakere - NRK Drums og Finmark - Lokale nyheter, fjernsyn og radio

Selv om vi ikke kan møtes, har vi alltid en god samtale og snakker sammen hver dag. Vi er heldige som er der. Jeg har hørt at mange forhold har brutt, noe som ikke hadde blitt gjort uten begrensninger, sier han.

For å gjøre møtet lettere, måtte paret revurdere. De ønsket å gifte seg raskere, men siden det fortsatt var seks måneder før dokumentene ble godkjent, begynte de å se på andre land i Europa. Valget falt på Georgia.

– Vi dro dit på søndag og giftet oss på tirsdag. Fredag ​​25. juni sier Hole at vi begge kan dra til Norge.

Norin har nå returnert til Qatar, og det er ukjent når paret skal møtes igjen.

Written By
More from Jakob Leif

Torkelson er død for en – VG

Humor i retten: En Ink Dorkelson utenfor Stavanger tingrett i 2017 i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *