Neymar – Overraskende detaljer lekket

Fra en veldig ung alder ble Neymar spådd å bli en av de beste fotballspillerne i Brasil, og da han ble hentet til Barcelona fra Santos barndomsklubb som 21-åring, hvilket talent han virkelig viste. Arbeidsplasser.

Men selv om Neymar var en av de mest omtalte spillerne i spillet, kan det sies at han ved mange anledninger også møtte støy fra spill.

I 2019 ble han straffet av Paris Saint-Germain for ikke å komme til trening uten å snakke. Eller da han ble avhørt samme år mistenkt for skatteunndragelse.

Ganske enkelt: Den brasilianske fotballstjernen Neymar har ved et uhell lekket lagkameratens nummer. Video: Neymar / rødt kort.
Se også

Eksklusiv tilgang

For å forhindre at lignende ikke-sportslige ting skjer i PSG, vil det bli gitt mange bonuser hvis Club Neymar oppfører seg.

Her er noen regler som Neymar bør følge i dette tilfellet.

Verden Har fått eksklusiv tilgang til hele Neymars første kontrakt med PSG og har brutt detaljene i den brasilianske avtalen i en serie lange artikler. En av funksjonene i denne artikkelserien er at hvis Neymar oppfører seg riktig, vil det forbli en “protokollbonus”.

Avtalen, som El Mundo har signert på sine sider, sier at PSG vil betale Neymar 54 541 680 (5,5 millioner Norge) hver måned, så lenge Neymar er i aksjon. Etter skatten har PSG anslått at Neymar skal oppføre seg riktig til 375 000 euro, eller fire millioner kroner.

Noen regler som Neymar må følge er:

  • Ikke snakk negativt om klubben, menneskene som jobber i klubben eller supporterne.
  • Ikke snakk negativt om klubbens taktikk.
  • Ikke engasjer deg i religiøs eller politisk propaganda som skader klubbens image eller foreningens enhet.
  • Vis høflighet, vennlighet og tilgang til supportere, inkludert hilsener og takk til supportere før og etter kampen.
  • Vær et forbilde, spesielt når du konkurrerer med lagkamerater, motstandere, dommere og offisielle representanter.
  • Delta på alle treningene som klubben organiserer i tide.
READ  Sarah (18) redder Rosenborg - til og med på bordet - V.G.

Kilde: Verden

Kontrakten utløper 3. august 2017 og utløper 30. juni 2022. Dette er Neymars første kontrakt med Paris Saint-Germain. Den brasilianske superstjernen signerte for å fornye kontrakten, og El Mundo sa ikke om disse klausulene ble forfulgt.

De sier fortsatt at selv om Neymar har forlenget kontrakten med den franske storklubben, er El Mundo klar over at det ikke vil skje drastiske endringer i Neymars balanse i den nye avtalen.

Fantastisk mengde

Artikkelen sier at Neymar har signert en femårig avtale med mulighet for en sjette sesong, til slutten av sesongen 2022/2023. Hvis Neymar hadde signert i fjor, ville han ha mottatt en “lojalitetsbonus” som ville ha økt årsinntekten hans betydelig det siste året.

DUO: Neymar og Lionel Messi leverer varer sammen i Barcelona. Foto: MARCA / SIPA /
DUO: Neymar og Lionel Messi leverte varer sammen i Barcelona. Foto: MARCA / SIPA /
Se også

Det er anslått at Neymar vil bli betalt 30 millioner euro (300 millioner kroner) hvert år for de fem første årene av avtalen. I hans siste år ville dette beløpet stige til 35 millioner euro, tilsvarende 350 millioner kroner. Dermed sier El Mundo at Neymar, etter planen, vil bedøve 185 millioner på seks år i sin første kontrakt med PSG.

Den samme avisen lekket kontrakten til Lionel Messi i løpet av sin periode, og rapporterte videre at den var blek sammenlignet med Lionel Messis siste kontrakt.

Den argentinske superstjernen, som nå er lagkamerat med Neymar i Paris, tjente 74,9 millioner i året etter skatt på sin siste kontrakt med Barcelona.

Written By
More from Jakob Leif

Måtte gifte meg i utlandet:

– Når du gifter deg med noen fra et land utenfor Europa,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *