Ni Bran -spillere snakker etter repris – Viji

Fuglefunksjon: Brannstadion sett ovenfra.

Bran-spillerne beklager etter et nytt spill på stadion i en felles uttalelse for to uker siden.

Publisert:

Vi beklager den dårlige dommen som samlet seg på Bran Stadium tirsdag kveld, 10. august. Vi forstår godt at dette har generert reaksjoner, og vi beklager alle som liker Bran og norsk fotball. Samtidig er det viktig å understreke at vi ikke identifiserer oss i de mange tolkningene i mediene – og ryktene om sosiale medier om mengden på Bran stadion. “

Les mer

Brannkrisen i Tramon forsterket – kollapset i andre omgang

Brannen er inne Kris etter tolv spillere Nachspeel ble nylig holdt uten tillatelse på Bran Stadium.

“Det skal være klart at vi avstår helt fra bruk av narkotika. Vi drakk alkohol og ingen andre rusmidler ble tatt på Bran Stadium, vet vi.”

Les mer

Advokat: Avskjedigelse av formann kan ende i sak mot Fran

Rapporten ble signert av Daniel Peterson, Sivert Heldney Nilsson, Marcus Olsen Peterson, Matthias Rasmussen, David M ர் ller Wolf, Ole Martin Golskoen, Thomas Craigard, Eric Holman Johnson og Lars Croke Jerson.

Alle ni spillerne mottok skriftlige advarsler fra Bran -administrasjonen.

“Det er forespørsler fra partiet om å presentere historiene våre. Vi gjorde dette først til arbeidsgiveren vår. Nå har det blitt en personlig sak, så vi ønsker ikke å kommentere dette ytterligere. Vi ber om forståelse for det,” sa spillerne. skrive.

Kaptein: Daniel Peterson var en av undertegnerne av rapporten.

Brann trener Fremstilt av Eric Hornland I midten av forrige uke sendte spillerteamet en melding om nachspielet. Spillerne har kunngjort i flere dager at de vil jobbe med en uttalelse.

READ  Ben Affleck og Ana de Armas: -

Hornland vil kommentere saken etter trening tirsdag. Daglig leder Vibeke Johannesen synes spillerne er gode å snakke med nå.

– Spillerne ønsket å gi ut en uttalelse. De måtte bruke litt tid og det var godt å være ute. Nå ønsker spillerteamet å ta de viktigste punktene for klubben og fokusere på å gjenoppbygge tilliten. Sammen med resten av klubben er dette vår viktigste oppgave, skriver Johanneson en SMS til Viji.

Les mer

Festdeltaker Rasmussen etter Barmans skyting: – Sår hjertet

Christopher Foreman, som var i nachspielet, ble utvist fra klubben Etter festen. NISO -advokat Eric Mansen sier de ikke er enig i oppsigelsen. Verge Michael Anderson fikk kontrakten Stoppet og Utsatt for varme Etter det igjen. Wegart Farren og Bran ble også skilt. Det har klubben sagt etter en kampvurdering.

Bergenserne er på sisteplass i Eliteserien. Det var lørdag Mot tap Strømsgodset.

Se VG Live for ytterligere statistikk om Elite -serien.

Written By
More from Jakob Leif

Jobber på No History Om ILCA, japansk studio-nyinnspilling av Pokemon Diamond og Pearl

Når Pokémon ga For å starte denne uken har Pokemon kunngjort en...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *