Norsk politikk, Alta | “Chef Bastard” om svingninger:

Når du kler deg naken, er det alltid noen som vil bruke det mot deg og gjøre narr av deg.


Se det ærlige videointervjuet med “Chef Bastard” Aspjorn Sande her:

Alta (Netavision): – Jeg anbefaler Ole Bakis Hatta de Lux.

Den ekte “Chef Bastard” Aspjorn Sante, bak disken for “Hofteplus”, kan gjerne koses i enestående kombinasjoner med de deiligeste delikatesser.

Vi er ikke skuffet; Saftig og velsmakende – midt i kjøpesenteret “Amphi” i sentrum av Alta.

Du er en superblogger, Hvordan er det å få den statusen?

– Jeg lever et helt normalt liv her i Alta, så jeg tar veldig lite hensyn. Jeg går på jobb hver dag, så det påvirker meg litt, sier Chef Bastard Asbjorn til Sande Netavision i videointervjuet ovenfor.

Alta er en tydelig kommune i Nord-Norge med en velstående befolkning, et voksende næringsliv og en stor lidenskap for å knytte sammen Troms og Finmark. Nettavisen har besøkt byen.

– Jeg kan ha en motsatt vekt, dvs.

Mye skjedde med Sandy, som stilte rosa bloggere for noen år siden.

– Hva er det viktigste for deg med innflytelsen du har som blogger?

– Da jeg startet bloggen, måtte det være negativt for alt. Men nå må vi vise at “nær mann, 43 1/2 år” kan lykkes i en karriere preget av unge kvinner og fysisk fokus.

– Jeg tror det kan være motvektet, altså.

“Med 1 895 205 forskjellige mennesker er IP-adresser minst (36 prosent av Norges totale befolkning!) Jeg har lest minst 13 millioner av blogginnleggene mine, med mine ord, det siste året,” Han sa det kort i april i år.

READ  - Jeg ble beæret - VG

“Historien om Ascleton”

– Tar noe å infiltrere. Hva tror du er suksess?

– Nå nærmer vi oss to år som blogger. Opprinnelig var det “historien om Ascleton”; Et ukjent magasin som kom i forkant av blogg.no – så jeg var akkurat der.

– Jeg er veldig ærlig: «Asborn 43

– Jeg tror jeg er veldig ærlig. Dette er ikke bare det jeg sier, jeg er ærlig. Jeg skriver om livet vi alle lever. Jeg prøver ikke å være noe annet, jeg er Aspjorn 43.

Han fortsetter med å si at han skriver om oppturer og nedturer i “det virkelige liv” hvor 99,5 prosent av alle bor.

– Jeg tør å stå opp for det og tør å snakke om svakhetene mine. Det kommer en mann som tør å snakke om følelser, ikke bare når han skal selge en bok eller plate, men gjennom hele året.

– I dag er det to år siden sønnen min døde

– Som i dag: I dag er det nøyaktig to år siden sønnen min døde. Jeg forteller deg om det, og i dag fokuserer jeg på min levende sønn. For to dager siden var han åtte måneder gammel, så i dag fokuserer jeg på det.

– Folk har fulgt meg fra dyp sorg til de høyeste toppene.

– Det er to år siden sønnen din døde. Hvordan er dette?

– SHvis jeg hadde skrevet på bloggen i dag, Jeg velger å fokusere på det levende. Jeg var så redd for at det samme skulle skje med ham, men nå er han åtte måneder gammel, og i stedet for å dyrke sorg, må vi gjøre det tidlig, vi dyrker ham et nytt, positivt liv. Sånn er det. I dag.

READ  Johnson - Hei tror han er tilbake

– Hvilke reaksjoner får du på din åpne stilling?

– Det varierer, men nå har folk blitt vant til meg. I begynnelsen var det uvanlig at folk var like ærlige som meg. Jeg får mange reaksjoner og det er mange som bryr seg. Som i dag. I morgen har datteren min bursdag. For litt spesiell for to år siden døde broren dagen før bursdagen hans. Det var forferdelig! Men i morgen er dagen hennes. Hva spør du igjen?

Høyere kostnader for gjennomsiktighet

Aspjorn står urørlig og gestikerer vidt:

– Folk elsker ærlige mennesker, tror jeg.

– Hva koster det å være så ærlig og gjennomsiktig som du er?

– Stor masse! Jeg er en berg og dalbane. Når jeg har det bra er det ikke en bar for meg, men jeg er litt lei meg for å kle meg naken som jeg virkelig gjorde på harde dager.

– Noen som alltid gjør narr av deg

– Det brukes mot deg. Når du kler deg naken, bruker den mot deg, er det alltid noen der ute som vil gjøre narr av deg og sånt. Og når du har ligget, er jeg litt bekymret for “bølget humør”, hva heter det ? Litt som “Manic Depressive Light”, heter det ikke? Da blir det vanskelig å være åpen som meg.

Julenissen tenker litt på dette:

– Samtidig er det en støtte fordi du tør å si “Jeg har det ikke bra akkurat nå, nå føler jeg meg helt elendig og håper det er over …”. Når folk skal selge en bok, kommer de senere, og sier de har slitt med selvmordstanker, men har gitt den videre. Men det er ikke slik, det er noe du har kjempet i årevis, du kan ikke overdrive det, du må leve med det, og folk får innsikt i det, i bloggen min.

READ  Golden Globe - Netflix dominerer nominasjonene til VG

– Livet er kjedelig

“Chef Bastard” brukes til å gå videre og videre:

– Jeg har koset meg en god stund en stund, og så faller jeg ned igjen … og så våkner jeg igjen. Og så er det mye til felles, for livet forårsaker dødelig kjedsomhet, ler han.

Bloggen min er kjedelig, det er et normalt liv, det fortsetter – igjen og igjen

– Har du et sted å “gjemme deg” når det er mørkt?

– Ja, hjemme. Selv om vi er veldig åpne, er vi ikke åpne om alt som “lillebror”. Vi snakker ikke om ham, ikke del bildene hans.

– Du kan også gjemme deg i saker om andre fordi jeg bare snakker om mitt eget liv. Hvis jeg krangler mye med en eks-dame, kan jeg ikke si det til noen, så jeg må krangle mye for å få mitt “private rom”, ler Chef Bastard.

Written By
More from Jakob Leif

Vaksine, Phi | FHI-beregninger: Bruk av denne vaksinen gir kortsiktig glede, men langvarig bakrus

FHI håper det vil være en fordel hvis vaksinen utvikler seg saktere....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *