Oscar Isaac skal spille slangen i filmen Metal Gear Solid

Oscar Isaac – piloten i tre nylige Star Wars-filmer kjent som den kjekke Bo Damon – har fått rollen som Solid Snake i Sonys kommende Metal Gear Solid-film. Dette avslørte nettstedet Frist Denne uka.


I Star Wars-universet kalte Oscar Isaac seg Poe Damon. Foto: Disney

Isaac har lenge vært interessert i å spille slange. Allerede i mars i fjor Han erklærte seg som den mest etterspurte karakteren av alle filmprosjektene basert på videospill. På den tiden var ikke prosjektet klart til å hente inn skuespillere, men nå har han oppfylt sitt ønske.

Arbeidet med Metal Gear-filmen startet faktisk i 2006, men bare nylig har prosjektet fått en god start. Det ser ut til at ting begynner å ta fart når King: Skull Island-direktør Jordan Vogt-Roberts styrer prosjektet og inntar hovedrollen.

Filmen er basert på det originale Konami og Hideo Kojima-spillet fra 1998. Dermed blir vi nødt til å følge slangen på reisen for å hente Superviban Metal Gear fra terroristmobben, men noen flere detaljer er ennå ikke klare.

Usikkerhet når fans venter på å se Isaacs-slangen på storskjerm. Det er noen andre planer på gang for skuespilleren, og i henhold til fristen er det ikke satt noen dato for når filmopptaket skal starte.

Den sømløse filmen fortsetter endelig med entusiasme.
Se Tom Hollands første film som Nathan Drake

READ  Her er dronning Elizabeth tilbake på vakt - V.G.
Written By
More from Jakob Leif

En kvinne og en jente ble drept i en trafikkulykke i Alta – VG

Foto: Dennis Beijing, Altaboston To personer ble drept i en frontkollisjon tirsdag...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *