Positiv regjeringstest

Martin Lostrom Ningket har testet positivt for Covid-19 under landslagets opptelling over hele landet i Italia.

Langrennssjef Espen Bijerwick informerer Doclad om at en positiv test kom inn lørdag 28. august. 29-åringen sa at han følte dårlig med seg selv.

– Smitteveien er foreløpig ukjent, og Martin testet negativt før han forlot Oslo, sa Cysteine ​​Anderson, lege med ansvar for langrenn i Norges Skiforbund.

Både menn og kvinner er i Italia og skal etter planen bli der til 14. september.

Elevation Collection: Livigno har vært en viktig side for Norges høydesamling i mange år. Marit Bjorgan er her i 2017. Foto: Bjorn Longsem
Høy samling: Livigno har vært en stor destinasjon for norske høyder i mange år. Marit Bjorgan er her i 2017. Foto: Bjorn Longsem
Se også

Isolert

Det norske landslaget er delt inn i to grupper i Italia, og alle de mannlige utøverne bor på ett hotell med Lostrom Ningket, mens jentene bor på et annet hotell.

Mannegruppen regnes som intim og er isolert:

– De er nå plassert i et testsystem og isolert. De trener i ensomhet fra andre og blir på hotellrommet resten av tiden. Det er ikke klart hvordan det kommer til å se ut i fremtiden, men vi har vært i kontakt med italienske helsemyndigheter, forklarer Bjervig til Dagbladet.

Hvordan tar Martin det?

– Jeg snakket med ham hver dag, og jeg var imponert over hvordan han tar det. Det er mye usikkerhet og vanskeligheter når han sitter alene i rommet. Han var isolert, men Bjerwick sier at det var en mild sykdom.

Overraskelser: Better North kunne se en av de mest vellykkede langrennsjobbene, men nå jobber han med en ny karrierevei. Video: Better North / Facebook
Se også

Én vaksinedose

Det norske laget var i isolasjon før de forlot Italia, og alle utøverne testet seg selv før de dro.

– Var han fullstendig vaksinert?

– Martin har en dose. Vanligvis har alle en dose, og noen er fullstendig vaksinert. Vi følger vaksineoppstillingen i Norge, sier Bjervic.

READ  SNEK: Citizen Evil Village - Gamer.no

Andre idrettsutøvere har tatt tre ettertraktede tester siden de kom til Italia. Alle var negative.

– Hvordan tar andre idrettsutøvere dette?

– Det er klart at det vil være litt usikkerhet når de får en positiv test på laget, men de blir tryggere ettersom det er flere negative tester.

– Noen som valgte å isolere seg?

– Nei, de følger planen vi la.

Written By
More from Jakob Leif

Astrogenogen – Stopper bruk av vaksine

Dette melder New York Times. Dette er et stort tilbakeslag for landet,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *