– Prinsesse vil skaffe seg en annen madrass på erter – VG

Kom deg opp for livet: Etter en hard start dukket Sander Sokosen opp gjennom hele kampen. Foto: J ன் rn Steiner Telebeck

Tokyo (VG) (Norge – Brasil 27-24) B-mannen Sander Sachossen (25) og resten av det norske laget gjorde feil i første kvartal, men håndballaget reiste seg til slutt og vant til slutt åpningskampen mot Brasil.

Publisert:

Håndballgutter våknet klokka 05.30 japansk tid til å spille. 09.00 på nattkampen i Norge.

Sander Sokosen har ikke “slått på” siden starten på OL-debut. Han bommet på fire skudd – inkludert straffe – og gjorde fire feil, åtte mål før de første 17 minuttene.

– Jeg er veldig glad for å sove lenge, svarte Sander Sachosen på VGs spørsmål om at han er en B-mann.

– Kom B-Man inn?

– Jeg vil ikke kritisere noe. Det kan være nerver. Dette er en ny situasjon. I tre måneder visste vi at vi skulle spille klokka ni om morgenen. “Vi må være forberedt på det,” sa han.

– Harold Reinkind sier med et stort smil at prinsessen på ertene burde skaffet seg en annen madrass topper til neste kamp. Da den store stjernen mislyktes, tok en Sagocene-klubbvenn fra Keele ansvaret. Han la til fire toppmål da laget snublet og Brasil la til fire mål i ledelsesperioden.

– Vi må alle engasjere oss, jeg er klar til å ta kaken min, sier Rainkind. Han tror det vil være mye “applaus og forvirring” ved starten av Norges første OL på 49 år.

READ  Kom hjem og gråt mange ganger - NRK Games - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

– Det var et tidlig og spesielt miljø. Men vi skal også spille i varmen i mesterskapet. Sander kommer tilbake, men går ut med åtte “bokser”. Det sier lite om hvor god han er, sier Bizarde Myrhole VG. Kapteinen kom seg etter en tøff felting før pause, og scoret fire gode mål i andre omgang.

– Å spille klokka ni om morgenen er en spesiell atmosfære og spesiell. Det er bedre å ta to poeng og vise at de er mer modne enn de var for noen år siden. Sander Sagoson sier at det kunne ha vært helt svart.

– Jeg vil være på det nivået så mye som mulig. Det defineres av hvor godt en spiller klarer dårlige dager. Jeg tror jeg klarte å reise meg. I stedet for 60 dårlige minutter, sier Sagochen at jeg hadde 30 svake.

Spesielt i andre omgang viste han sin beste side med fire mål de første ti minuttene av omgangen.

– Sander har et vellykket hode, sier Christian Berg.

Norge hadde god kontroll de siste 20 minuttene, og vant til slutt 27-24, med Sachosen som til slutt ble den best scorende spilleren med åtte mål.

– Vi vil spille bedre. Men ta begge poengene med oss, så er vi fornøyd med dem. Forsvars- og keeperspillet var flott. Landslagssjefen sa at Dorbjorn (Bergert) presterer bra.

Christian Berg peker på Rainkind og keeper Torbjorn Bergerut.

– Men Magnus Abelwick Road og Magnus Frederickson gjør det bedre. Det er mye å bygge. Landslagssjefen sier vi møtes omtrent det samme forsvarsspillet mot Spania.

READ  Mann skutt av politiet - VG

I tillegg til Brasil og Spania, er Norge i bassenget med Frankrike, Tyskland og Argentina. Det sier seg selv at seier mot de to søramerikanske nasjonene er avgjørende for å gå videre til kvartfinalen.

Norge møter allerede Spania på mandag. Norge fikk ingen sjanse da VM-kvartfinalen endte med nederlag 31-26 i januar.

– Vi jobber med et prosjekt for den spanske konkurransen. Jeg vil være på arenaen for å se Spania mot Tyskland på lørdag, husker Berg og minnes de neste to dagene at Norge bare har hatt 17 nederlag og uavgjort på 18 kamper siden det siste nederlaget mot spanjolene i 1997.

VGs olympiske studio: Få siste nytt her

Slett: Sander Sagosan og det norske laget kjempet opprinnelig mot Brasil. Foto: J ன் rn Steiner Telebeck

Dorphorn Bergerut med 13 redninger var en nøkkelfaktor for å inspirere Norge til å vinne sin første seier i OL siden å beseire Spania, Polen og Japan i 1972.

– Å komme i gang er bra, gjør det med åpningsspillet, det skal spilles tidlig på morgenen. Veldig velsmakende, sier Berger til VG.

– Men våkner du om morgenen?

– Jeg tror alle venner har gjort det. Vi hadde litt problemer med å score i begynnelsen av kampen, ikke å få fart. Men vi løste det bra. Keeperen sier at jeg aldri har spilt så fort før.

Han reddet et straffespark og dyttet begge stolper og ut. Dette gir håp for starten på OL.

– Jeg er fornøyd med min egen innsats. Gutta foran meg gjør en fantastisk jobb. Vi kan lage dette.

READ  Positiv regjeringstest
Written By
More from Jakob Leif

FHI endrer anbefaling om vaksinedistribusjon – VG

Endring: Torsdag forventes alle kommuner rundt Nesodon (grønn) å få høyere vaksine,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *