Samsung Galaxy Watch 4 er planlagt å starte ved neste utpakket arrangement

Samsung avslørte ikke mye om det MWC 2021-Kraft, men tok fremdeles to poeng mot den kommende tiden, og hva kan vi forvente av den kommende? Samsung Galaxy Watch4Modellen – planlagt å lanseres “i sommer” (sannsynligvis i juli eller august) – vil bli avduket ved neste Samsung Unpacked-begivenhet.

Dessverre viste Samsung ikke noe når det gjelder maskinvare eller funksjonalitet i den kommende smartklokken. Under MWC presentasjon Imidlertid, i kjølvannet av nøkkelåpningen som ble utgitt i forrige måned, ble det påpekt at selskapet er i ferd med å implementere noen smarte programvareendringer som forventet. Google IO 2021 – Det betyr at Samsung og Google vil samarbeide om å lage et nytt operativsystem med de beste delene av Tyson og Ware OS.

Nå vet vi litt mer om hva dette betyr: Samsungs smartklokker bruker et grensesnitt som heter One UI Watch, mens det grunnleggende operativsystemet er root OS. Begge disse er debut på Galaxy Watch 4. Dette nye programvaresamarbeidet vil ha innvirkning på mange nyere root OS-klokker i fremtiden, men noen deler av det vil bare gjelde Samsung-produkter som mottar et brukergrensesnitt for UI-klokker. .

Et annet positivt aspekt i denne sammenhengen er at Galaxy Watch 4 nå får Google-applikasjoner som Google Maps, YouTube Music og Messages, noe som ble bekreftet under Samsungs MWC 2021-presentasjon av Samir, visepresident for produktadministrasjon for Android og Wear i Samsung. Fra plattformen sa Samath spesifikt at Google Play kan bli funnet på Smith Watch, som betyr tilgang til apper som Quiet, Strava og Spotify.

Samsung har også lovet at enhetene deres blir bedre integrert med Galaxy Mobiles og OneUI-drevne smartklokker – for eksempel: når du laster ned en app på en Samsung-mobil, vises den samme appen på armbåndsuret ditt. Andre forbedringer er noe subtile, for eksempel vil innstillingene på smartklokker og mobiltelefoner nå være i samme retning, og blokkering av kontakter / numre og globale tidssoner vil nå bli delt mellom enheter.

READ  Fest og støy over hele landet - 1000 mennesker samlet seg i en park i Bergen - V.G.

A UI Watch: En serie med mindre forbedringer

Written By
More from Jakob Leif

Mulig kompromiss kan redde svensk regjering – NRK Urix – Utenlandske nyheter og dokumentarer

På en pressekonferanse i morges sa statsminister Stephen Lofven at samtaler om...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *