– Sannsynligvis det verste han noensinne har gjort – VG

I det store og hele: Victor Howland har det bra. Under verdensmesterskapet i golf er han fortsatt i testkampen. Foto: Eric S. Laser / EPA

Victor Howland, 23, hadde tidligere hevdet å være “suger chipping.” Under lørdagens runde ble det hans farligste våpen. Nå spiller Norge om en historisk seier.

Publisert:

Deretter Et ødeleggende resultat Under fredagens runde av verdensmesterskapet i golf i Florida møtte Victor Howland med nytt mot på lørdag.

Høydepunktet på den norske runden kom i hull 7, der han forsvarte ørnen med en fantastisk tonehøyde.

– Snakk om å slå tilbake! Det var spennende fra kommentatorene.

Howland har snakket om sine egne evner før, men mye tyder på at han har praktisert denne delen av spillet. I et hull 14 avsluttet han med en interessant brikke på avstand.

På en pressekonferanse etter runden sier Howland at han og treneren gjorde mye arbeid med sjetongene.

– Jeg har fortsatt jobb, men nå får jeg noen sjetonger som jeg ikke har klart før. Howland sier det er kjempebra å klare noen av disse krigene.

“Etter at han var ferdig i går, er det som Victor Howland gjør i dag sannsynligvis det tøffeste han noensinne har gjort i løpet av sitt korte liv! Jeg er overdrevet.” Twitter.

Earling Brad Holland så også Howlands imponerende spill:

23-åringen startet den fjerde dagen jevnt, men løftet listene med et jevnt, godt spill. Han var noen centimeter fra ørnen i det tredje av hullet, men støvelen var for smal.

Hole 9 var en drøm for Oslo-gutten i fredagsrunden, hvor Howland måtte stoppe med hauger og busker, før han kunne avslutte med fire ganger stillingen – fire slag.

READ  Nå har Biden angrepet Trump igjen - VG

Dagens Descendant for Howland kom til hull 13, sannsynligvis det enkleste, der han havnet i en grønn bunker og endte opp med en bogey.

– Dette er fryktelig, beskriver Howland.

Han vokser vanligvis løpet i Florida og vil gi totalt fem fugler. Han er nå under ti år. Det beste talentet tok ti plasser og ligger på sjuendeplass før søndagens kamp avsluttes.

Colin Morikawa leder 15 kamper.

Howland er fremdeles på randen til seier, og historien kan endre seg hvis alt skal gå hans vei. I følge Golf Digest Norge vil være den fjerde spilleren siden 1980 som vinner en kamp på PGA Tour, og treffer fire ganger bogey hvis han går opp.

Howland har vært i utmerket form de siste ukene. Norge vant PGA Tour for andre gang i desember under Mayagopa Golf Classic og endte 2020 med tredjeplass i Dubai. Etter en litt treg start på Hawaii i år, endte Howland på andre, sjette og femte på de tre siste kampene han har spilt.

Det er bare 72 spillere i helgens turnering, med 47 av verdens 50 beste spillere som deltar. Turneringen var opprinnelig planlagt å bli spilt i Mexico, men ble flyttet til Florida på grunn av koronaviruset.

READ  Den danske statsministeren utelukker ikke å opprette en vaksinfabrikk i Israel - NRK Urix - Foreign News & Documentaries

Written By
More from Jakob Leif

Lynn møter Velerenka i første runde av pokalen

Tidsplanen er satt for mange interessante nabolagsdueller når cupen kommer tilbake i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *