Sarah (18) redder Rosenborg – til og med på bordet – V.G.

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Rosenborg sviktet fortsatt i dozer. Tre minutter på overtid reddet Trendelock-teamet poeng og flere liv i den gyldne drømmen.

Den beste serien har hatt spennende sesongløp tidligere, men forskjellen i år er at alle fire lag fortsatt er i kampen om gull.

– Morton Morrisbach Schj berg nsberg sa til NRK Broadcasting at det aldri hadde vært så spennende.

Etter seks strake seriegull kunne LSK kvinnedominans tåle å falle. Søndag møttes to store gullfavoritter til en kamp på Intelligence Arena. Valerenca har aldri slått Top Serian – Rosenborg leter etter sitt første gull etter et navneskifte fra Trondheim-Arn.

Begge klubbene er finansiert for sitt engasjement for kvinnefotball, og det er lag som kan gå til toppen av denne divisjonen i forbindelse med LSK og Avaltness. Bare ett poeng skiller Valerenka fra Rosenborg og Avaltz ovenfor.

På ekstra tid sørget en kanonkule fra Sarah Connaught Forres (18) for deling og mye spenning.

– Det var deilig! Jeg følte at det traff beinet mitt, jeg tenkte “det går inn” og hun maler.

– Hvor viktig er den poengsummen for Rosenborough?

– Vi er fortsatt tapere, fortsatt i gullkampen. 18-åringen sier dette er et viktig mål for å bygge selvtillit.

Rosenborg dukket aldri opp i toppserien etter 15 kamper. Deres forrige nederlag var mot Valerenca i september i fjor – den gang Trondheims-Arn.

Skål: Valerenca-spillere feirer 1-0 mot Rosenborg. Foto: Perit Rold

En strålende sol satte forholdene til den beste kampen noensinne spilt likt i Oslo. Høsten kommer og sesongens siste serierunder venter. Det var tydelig hva risikoen var for begge lag – for det var mellom de største sjansene i første omgang.

READ  Avviser skriftstedet som PM - VG

Valerenca hadde mer ball, men Rosenborg var den farligste. Først prøvde stjerneskuddet Julie Blackstot, men lyktes ikke. Da traff det lagkamerat Cecilia Andreas, men kampens største sjanse ble savnet av Valerenca-keeper Jalan Tompkins enorme redning.

Howtstadtskluben har det tøffeste forsvaret av Top Serian og slo inn bare åtte mål før søndagens kamp. Valerenca mistet serieåpningen mot Sandvikan, men tapte med 13 runder på rad, og serielederen har holdt nullen i seks av de siste sju kampene.

Les mer

Celine (18) og Julie (19) er fremtiden til landslaget

Johnny Thompson hadde Valerenkas største sjanse før pause. Så traff ballen stolpen. Etter en pause fant hun veien mellom ledningene. Høyre kant var løs og så ut som et innlegg. Imidlertid ble ballen rettet mot målet og traff det lengste hjørnet over og bak keeperen – hans første mål for Valerenca.

– Hvis du spør meg, gikk det definitivt mot målet. Men det kan være et innlegg, ler Thompson.

Rosenborg prøvde å slå hardt, og tre minutter ut i tiden ble den slått av Sarah Connaught Fornes.

– Med den poengsummen lever gullkampen videre. Det er ingenting å gjøre nå, sier RPK-trener Steiner Lane, som aldri har drømt om gull før.

– Vi hadde ikke det i tankene før sesongen. Vi er foran bordet og har kommet langt på kort tid. Jeg trodde vi trengte mer tid til å bygge dette laget.

Les mer

LSK i gullproblem etter å ha tapt første kamp.

Det vil tross alt være en kamp på terskelen for ligagull. For neste runde venter nye flotte kamper i TopSerion. Rosenborg skal da spille mot Avaltz, mens Valerenca møter LSK Quinner, som er fire poeng bak. Det er totalt tre serierunder per sesong.

READ  NY Trailer: Black Widow!

“Enga” -trener Jack Mazgard Jensen nekter å snakke om gullkampen.

– Jeg tenkte ikke noe på det. Dane sier at jeg bare vil fokusere på neste kamp mot LSK.

Neste serierunde kommer imidlertid ikke før i begynnelsen av november. Det norske landslaget skulle opprinnelig møte Hviterussland neste onsdag, men kampen er utsatt på grunn av den smittsomme situasjonen til motstanderlaget. Så kampen mot Wales 27. oktober vil bare være under møtet.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Redningsaksjonen fortsetter: – Tiden er ikke i vår favør

Det ble lagt planer fredag ​​kveld og over natten om hvordan redningsaksjonen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *