Se en ny scene fra The Lord of the Rings: Golam

Et nytt spill basert på JRR Tolkiens Lord of the Rings: Golam, kunngjort i 2019, vi har ikke sett mye av spillet ennå. Nå har utvikleren gitt ut en ny video som gir minst noen tips.

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss endelig mer fra spillet, men dessverre er det mye mindre enn fansen forventet.

Ringenes herre: Golam Utgitt for nøyaktig to år siden Og som tittelen antyder, fokuserer den på det komplekse sfærebildet vi husker fra populære bøker og filmer.

Den store utfordringen

Dette spillet blir beskrevet som et historibasert bevegelseseventyr. Handlingen begynner kort tid etter oppdagelsen av den berømte ringen av Colums opprinnelige navn Smokol, og den interne konflikten mellom Smokol og Kolam blir et viktig tema gjennom hele spillet.


Foto: Steam

I et tidligere intervju PC-spiller Utvikler Tadolic Entertainment sa til studioansvarlig Carston Fitzelman at å overvinne en karakter og en veldig populær historie kan være en stor utfordring, delvis takket være Peter Jacksons filmtrilogi.

I følge Fitzgerald har teamet imidlertid kommet med en løsning som fansen vil sette pris på.

Så i et intervju Den ledende spilldesigneren Martin Wilkes sier at spillet vil være et skjult spill som ligner prinsen av Persia. Som den serien trenger Lord of the Rings: Colum deg ofte ikke for å kjempe mot fiender. Det er også lovet at en av de andre berømte Tolkien-figurene underveis vil snuble.

Ringenes herre: Golam for PC, Xbox, PlayStation og Nintendo Switch vil bli utgitt i tredje kvartal 2022.

Les også: Se det første klippet fra det neste Lord of the Rings-spillet

READ  Angelina Jolie blir viral med sitt første Instagram -innlegg - Viji

Written By
More from Jakob Leif

Forfatter av boken om drapet på Tina: – Det kan være vanskelig for politiet uten tilståelse

Fredag ​​ble en mann i 50 -årene funnet myrdet av Burkit Dengs...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *