Ser dette gjennom Samsungs “Glasses Light”

Den vakre Walking Gate vi allerede delte lekkasjer med, har en scoop: Lekkede videoer avslører hvordan Samsung (?) AR-briller blir forestilt seg.

Samsungs “neste bærbare datamaskin” -videoer lekket

Glass Light lar deg chatte, se filmer og slå på solbrillemodus når du er sliten i den virtuelle verdenen.

I klippene er bildet forhøyet slik at en bruker kan se hva de kan nyte med speilet, spille et bilspill drevet fra en hakket mobil og se alle detaljene i arkitekturen, vendinger, inkludert den klassiske AR-demoen.

Samsung påpeker (det er vanskelig å vite hva et konsept er og hva det ikke er), den personen bruker et tradisjonelt tastatur med briller – Samsungs preferanse er derfor en sømløs endring fra å kontrollere en drone eksternt, med briller (som også er bevist ), for å sitte foran et tastatur. Folk som ikke forstår at briller gir deg hele pulten i synsfeltet, vil tro at du er gal på hvor du sitter og skriver. Det må være slik.

Planlegger Samsung å lansere noe snart, eller er det bare en PR-drøm for internt bruk?

Vi vet ikke hva som er ekte her. Utvilsomt, hos Samsung og alle de andre store selskapene, fungerer AR-briller mer eller mindre lokalt, men å si ingenting om hvor polerte de er og hvor komfortable de er å bruke lenge, tungt og integrert med programvaren og den virkelige verden er for tiden umulig .

Microsoft har jobbet med HoloLens i mange år uten å starte noe i nærheten som bruker teknologi i forbrukerteknologi, og det hadde store begrensninger for mange år siden.

Her er et par fra den andre videoen.

READ  Regjeringen strammer inn - dette er nye tiltak - VG
Written By
More from Jakob Leif

Brannvesenet fikk en stor bot etter å ha snappet reirene fra den truede fuglen

De slo seg ned på taket på biblioteket for en viktig pastoraløkt....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *