Skadelige bilder vekker sterke reaksjoner: – Han skal selges

Chelsea nådde Champions League-finalen i forrige uke og tapte 0-1 på Stamford Bridge 0-1 mot Real Madrid.

Tidligere Chelsea-spiller Eden Hazard har spilt en skuffende kamp for Real Madrid. Bilder av Belgia etter kampen vekker nå sterke reaksjoner.

Da Chelsea tok skadeomgangen for å takke spillerne for denne kampen, lo han også spøkende da han sto sammen med Edward Mendy og Kurt Zuma.

– Skadelig komedie etter kamp med spillere som forlater Chelsea. Denne fyren forstår ikke hva Madrid mener. Oppdatering (av Real Madrid) Start med et øyeblikkelig salg. Farvel, skriver Thomas Roncero, sjefredaktør i Madrid-avisen ER..

– Det var noen bisarre bilder. Dette er en semifinale i Champions League. Jeg vet at de er venner, men jeg kan ikke forestille meg at Cristiano Ronaldo forlater banen og ler. Risikoen er veldig avslappende. Jeg kritiserer ham ikke, men jeg synes det er annerledes å se på, tidligere Liverpool og Everton-spiller Dan Hutchins BBC Radio5.

– Uttrykker frustrasjon

Tidligere Real Madrid-spiller Javier Balboa er heller ikke imponert:

Real Madrid har ikke klart å takle de høye forventningene siden de ble overført fra Chelsea sommeren 2019. Den tidligere Lily-spilleren slet med flere skader under oppholdet i den spanske hovedstaden.

Harm uttrykker denne frustrasjonen. Belgia gjorde ingenting i de 88 deprimerende minuttene. Et glimt av kvaliteten han hadde i London var ikke engang tilgjengelig i hans gamle playboy, mener Roncero i IS.

Zidane ga ikke opp risikoen

De store kampene i Chelsea over flere sesonger betalte Real Madrid rundt en milliard kroner for å ta risikoen for Eden for to år siden. Da hadde han vært sterkt knyttet til Real Madrid i flere sesonger.

READ  - Føles som en hvalross

– Ett lysår til der han var. Madrid vil være mer tålmodig, men han trenger fortsatt å gjøre mer. Han skylder Los Blancos en god sesong, skriver Merke-Kommentator Juan Ignacio Garcia-Ochoa Adigo.

Real Madrid-trener Zinedine Zidane har ikke gitt opp.

– Harm må fortsette å spille og gjenvinne tilliten. Vi vet hvilken spiller han er, sier Zidane.

Written By
More from Jakob Leif

En kvinne og en jente ble drept i en trafikkulykke i Alta – VG

Foto: Dennis Beijing, Altaboston To personer ble drept i en frontkollisjon tirsdag...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *