Steen Flip: – Blir far igjen

“De siste nyhetene fra magen: en ny flippkomiker!”, Skriver Presentatør og komiker Steen Flip (31) på Instagram av seg selv og kona Zamina Flip (31) under filmen.

Dette blir parets andre barn. I november 2018 ble begge foreldrene en liten jente, og hun ble kalt Noel.

Duckbladet har ennå ikke lyktes i å kommunisere med Steen Philip.

Julehus: Stian Flip blir å se i andre sesong av Netflix-serien “Home for Christmas”. Dette er hva han sier om kyssescener. Video: Red Carpet
Se også

– Perfekt pudding

Da Philip og Iverson fikk sitt første barn, var det det TV2-profil som avslørte det på sosiale medier. Snart fikk han tilhengere Se rett på den lille babyen for første gang – Da den nybakte moren delte det første bildet av sin lille jente på sosiale medier.

– Tenk deg å ha en så perfekt pudding, på det tidspunktet han skrev for filmen.

Rett etterpå kom Philip tilbake til “Red Wealth” -platen, og spådde at det ville være utfordrende for Duckbladet å komme tilbake til jobb.

– Å drive en sending med to timers produksjon og tre timers søvn ville vært spennende, men heldigvis har jeg en helt original redaksjon og en partner, som jeg hadde klart meg godt uten. I dag er jeg involvert i kjøtt og svin, som de sier, skrev han i en tekstmelding til Doclad da.

Gir i “Late Night”

I februar ble det kunngjort at 31-åringen skulle forlate Redwell. Dette bekreftet kanalen på motsatt tid V.G.

I kveldens episode “Late Night with Helen and Stian” fant forbrukerøkonom Siljay Sandmal ut hvor mye penger programleder Stian Flip bruker årlig på Fort Night. Det er en svimlende mengde penger.
Se også

– Stian flip ender i rød skjorte. Det er ikke tatt noen avgjørelse om hva som vil skje til høsten. Men Stian er en av TV2s viktigste profiler, og vi forventer at han vil se TV2 i fremtiden, sa TV2s pressesjef John-Better Doll til avisa den gangen.

Dougbladet kommer tilbake lenger.

READ  Dronningen sa i trøst i ensomhet: - Du er ikke alene - V.G.
Written By
More from Jakob Leif

– Noen ganger kan ting gå helt annerledes enn du trodde – VG

Det har gått rundt ge Hareide det siste døgnet. På råsen tok...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *