Tottenham League Cup-finale – 13-års tørke kan ta slutt – VG

(Tottenham – Brentford 2-0) Poeng fra Moussa Sissoko og Son Hyung-min sendte Jose Mourinhos menn. I finalen venter enten Manchester United eller Manchester City.

Publisert:

I starten av første omgang satte Moussa Sissoko sitt eget lag i ledelsen. Sergio Requilan traff ballen i feltet, der en umarkert franskmann avanserte. En nøyaktig tittel var da 1-0 for Tottenham.

Sissoko har ikke scoret i 36 kamper siden desember 2019, og har vært litt sent ute med å levere årets julepris til Spurs-fansen.

– Jeg så det var rom, innlegget var bra, tittelen var bra. Etter det kan konkurransen kontrolleres bedre. Jeg tror vi fortjener å vinne, ”sa Sissoko om målet for Vyasat etter kampen.

Les mer

Ferguson om hjerneskader etter fotball: – Vi har et ansvar

Midtbanespilleren innrømmer at hele laget lengter etter et pokal, som de aldri kunne vinne under Mauricio Pochettino.

– Jeg synes dette laget fortjener å vinne noe. Vi var tett før, men ikke klare. Vi må fortsette å tro på det og håpe vi kan vinne ligapokalen, sier Sissoko.

Hans etterlengtede mål kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Før oppgjøret tirsdag beskrev Jose Mourinho semifinalen som den viktigste kampen i Tottenham-karrieren. Portugiserne har vunnet ligapokalen med både Chelsea og Manchester United, og kan ende med å bli en av de tre beste managere med tre forskjellige klubber.

– Det er en stor klubb, men uten full cuprom – spesielt det siste tiåret. Vi må ta det trinn for trinn. Mourinho sier til Vyas at dette ikke handler om meg og trofeene mine, men om å gi et trofé til denne klubben.

READ  Qatar-VM - NRK Games - Sports News Norge stemmer ikke for å ignorere nyheter, resultater og kringkastingsplan

Ron Atkinson (Manchester United, Sheffield Wednesday og Aston Villa) og Ron Sanders (Norwich, Manchester City og Aston Villa) er de to andre managerne som har vunnet med tre forskjellige klubber.

Seier: Jose Mourinho kan vinne ligapokalen med sin tredje klubb. Foto: Adam Davy / PA Wire

Les mer

Kalatasare med all respekt: ​​- En gave til Umar

Tottenham-Brentford er vanligvis en rå fest. Den forrige Brentford-seieren kom i 1948 Velge, De vant aldri på London Clubs hjemmebane.

Årets versjon av Brentford er imidlertid inspirert av mesterskapet. Før turen til Tottenham Hotspur Stadium var tilskuerne ubeseiret på 16 kamper og trodde de hadde utlignet midt i andre omgang.

Bilder av VAR viste imidlertid at Evan Tony var offside da han akselererte ballen mot målet. Mesterskapet var et slag for klubben, som fikk et nytt tilbakeslag da Sun Hyung-ni snart doblet Tottenhams ledelse.

Les mer

Globus med en pinne for Manchester United før storkampen

Sørkoreaneren spilte alene med keeperen og tappet inn andreplassen i dag for hjemmelaget. Det allerede harde arbeidet var umulig da den tidligere Arsenal-spilleren Joshua da Silva viste rødt etter en klønete takling på Pierre Hajjerg bare minutter før slutt. Dermed tok Brentfords cupeventyr slutt.

KNIPS: Son Hyung-ni scoret et mål som kunne bli omtalt i fotobøker. Foto: Adam Davy / PA Wire

Onsdag kveld vil Manchester-klubbene nøye seg med den endelige billetten til United og City. De har begge vist god form i ligaen nylig, og dette går mot en virkelig flott kamp på Old Trafford. Ole Gunner Solskar har ennå ikke vunnet et pokal med “The Red Devils” og løfter den endelige plassen.

READ  Finn en av fire drepte etter Gejertram-raset - VG

Tottenhams forrige pokal kom i 2008, og i League Cup – en kamp de har vunnet fire ganger. Med åtte seire er Liverpool hittil den mest suksessfulle i turneringen.

Written By
More from Jakob Leif

Golden Globe – Netflix dominerer nominasjonene til VG

De fleste anbefalinger: Gary Oldman som Herman Monkievich og Louis B. Netflix-film...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *