Valget i USA 2020: – Det vekker oppmerksomhet

På lørdag ble Joe Biden offisielt kåret til vinneren av det amerikanske presidentvalget i 2020. Derfor holdt ikke den nåværende presidenten Donald Trump en nederlagstale eller gratulerte Biden med valgseieren.

Rett før valget er offisielt bestemt, Trump kunngjorde på Twitter En større pressekonferanse vil bli avholdt i Philadelphia i fire sesonger. Pressekonferansen, som fant sted kort tid etter at valgresultatet ble klart, vekker nå oppmerksomhet på sosiale medier.

Løfter øyenbrynene

I utgangspunktet lurte mange på om det var en misforståelse å holde en pressekonferanse med Trumps advokat i lokalene til et lokalt hagebruksselskap i stedet for Four Seasons Hotel i Philadelphia.

Spesielt siden president Trump først kunngjorde at pressekonferansen ville finne sted over fire sesonger i Philadelphia, før han redigerte at den ville finne sted over totalt fire sesonger i Philadelphia. Four Seasons Hotel ble også tvunget til å nekte for at det ville bli avholdt en pressekonferanse på hotellet deres.

For å avklare: President Trumps pressekonferanse vil ikke finne sted på Four Seasons Hotel i Philadelphia. Det vil foregå over totalt fire sesonger uten kontakt med hotellet. De kunngjorde på Twitter.

Pressekonferanse: Trumps advokat Rudy Giuliani holdt en pressekonferanse på en parkeringsplass i utkanten av Philadelphia. Foto: Mark McClaw / Reuters / NDP
Se også

Journalisten ble overrasket

På pressekonferansen gjentok Trumps advokat, Rudy Gilliani, presidentens påstander om valgsvindel. Dette til tross for at det ikke er bevis for disse påstandene. Det ble registrert kostnader fra et krematorium og en bokhandel for erotiske bøker fra en talerstol foran en lukket garasjeport på en parkeringsplass i utkanten av Philadelphia.

– Generelt hva … Donald Trump International Magazines refererer til et lite hagebruksselskap i forstedene til Philadelphia? The Independent skrev, Richard Hall, på Twitter.

– Jeg har nå kommet til totallandskapet i fire sesonger. Den ligger ved siden av den erotiske bokhandelen kalt Fantasy Island, etter hallen.

Avklaring: Kilder nær Trump-kampanjen avviser at pressekonferansen ble holdt på parkeringsplassen som et resultat av en feil. Foto: Mark McClaw / Reuters / NDP
Se også

Spekulasjon

Manusforfatterne Bill Oakley og Zach Bornstein er blant de som lurer på om de er forankret i en misforståelse.

– Hvis du savner det: Trump-kampanjen innkalte til en pressekonferanse i Philadelphia for fire sesonger total parkeringsplass. Man trodde at de faktisk ville holde en pressekonferanse på Four Seasons Hotel, men gjorde en stor feil og besto den. Seriøst, skriver han Oakley på Twitter.

“Jeg kunne ha skrevet flere vitser på 800 år enn Trump som leide fire sesonger for en stor pressekonferanse, som viste seg å være en total sesongparkering på fire sesonger mellom en tildo-butikk og et krematorium,” skrev han. Bornstein på Twitter.

Gått i stykker: Van Jones, en CNN-kommentator og tidligere rådgiver for Barack Obama, brøt sammen i et TV-studio da det ble bekreftet at Biden ville være den neste presidenten i USA.
Se også

Klarhet

Disse reaksjonene førte til at Trump-rådgiver Cory Lewandowski, som var valgkampsjef for valgkampen i 2016, avviste det faktum at pressekonferansen ble holdt på en parkeringsplass på grunn av en feil.

– Alle de fantastiske amerikanerne i Philadelphia bruker de fire sesongene total landskapsarbeid. De elsker dette landet og er amerikanske patrioter. Takk! Skrev Lewandowski på Twitter.

New York Times Trump har snakket med en rekke kilder nær kampanjen om at pressekonferansen deres ikke ble holdt på parkeringsplassen på grunn av en feil, men president Trump misforsto det hele og antok at pressekonferansen skulle holdes på hotellet.

Kilder forklarer at det alltid var planlagt at pressekonferansen skulle holdes over hele de fire sesongene. De forklarer at Trump-leiren har jobbet gjennom hele uken for å finne et sted for pressekonferansen, men at det er vanskelig fordi demokrater i Philadelphia foretrekker det.

READ  Festivalsommer var sånn - NRK Kultur og underholdning
Written By
More from Jakob Leif

Donald Trump, USA | Etter å ha kunngjort pressekonferansen, sa Trump:

President Donald Trump kunngjorde pressekonferansen torsdag kveld. Der kom Trumps advokat, Rudy...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *