– Veldig interessert i å delta – VG

Reise: Årets sesong “Paradise Hotel” i Mexico vil bli booket under strenge koronaregler i henhold til TV3. Her fra januar 2020-registreringen. Foto: TV3

To av Norges mest populære TV-programmer skifter rekorder for å passe koronaepidemien. “X on the Beach” går ned til stranden og inn i fjellet. “Paradise Hotel” sender deltakerne til Mexico litt senere enn vanlig.

Begge prosjektene har tradisjonelle poster utenlands, men vil avgjøre poster annerledes i 2021.

– Thomas Horny VG i Nent Group sier det blir en “Paradise Hotel” -rekord i år.

Dette prosjektet har vært på skjermen i over 10 år. Registrering var tidligere i januar, men har nå flyttet til mars. Årets deltakere og filmteam sendes fra Norge til Mexico for å spille inn den 14. sesongen av serien på Traditional Hotel.

Fortsatt mulig å delta

– Mange i Mexico ser ut til å like sol og varme, men hvis du fortsatt vil delta, er det ikke for sent. Kåt sier at vi er midt i skuespillet nå.

Discovery har valgt å flytte den norske “X on the Beach” -platen til Norge og utvikler “Abras Sky” -versjonen på Hemsett for fjerde sesong. Produktet starter opptak neste uke.

– Ola-Magnus Svihas, Discoverys kommunikasjonskonsulent, sier det er stor interesse for å delta og fremgang har blitt gjort som i tidligere castingsprosesser.

Falske beskyldninger fra Hemsett

Det at produktene flyttes til Hemstell gikk ikke greit. I avisen Hollington Ordføreren i kommunen, Paul Derje Rurby, sa før nyttår at produksjonen ikke var ønskelig. Han trodde dette ville svekke Hemsetts omdømme.

Før helgen produkt “X on the Beach” VG. Mot borgmesteren i Hemsdale. De sier at han kommer med falske beskyldninger.

Kanalen beskriver serien som følger:

“Varme, single og modige jenter og gutter er klare til å sette fyr på aprilhimlen hele tiden i fjellet. Her får de feste, flørte og date, men som vanlig er det en vri: en etter en kommer utgangene sine ut av snøen, og dette fører til glasur på den varme og smakfulle luksushytta. .

Flytter til fjells

– På Hemsetle er vi i samtaler med kommunale overordnede og vil følge anbefalingene fra alle offiserer for smittevern for å sikre at registreringen er trygg for både deltakere, mannskaper og lokalbefolkningen, sa Swihas VG.

Han sier det er naturlig å prøve den norske versjonen på grunn av situasjonen med koronainfeksjon og lover en plan i “god eks-ånd”.

– Vi har jobbet i nesten et år med hvordan vi bedre kan løse programmet. Vi ser alltid etter muligheter for å utvide X-universet, og vi har lenge vurdert vinterversjonen, slik det har blitt gjort i USA tidligere, sier han.

American Winter Edition «Ex on the Beach – Høydepunktet av kjærlighetGodt krydret med mange kjente deltakere. Forrige norske sesong testet den populære Melina Johnson den første sesongen av “X on the Beach” på nytt. Discovery vil ikke diskutere hva slags konflikter som vil komme opp denne sesongen før de registrerer seg.

Dette gjøres når serien er spilt inn i utlandet:

Heaven records ble utsatt til mars

– Etter planene skal vi starte innspillingen i mars og skjerme årets sesong våren 2021, sier Horny.

READ  Neymar - Overraskende detaljer lekket

TV3 har utviklet et Corona-program for å sikre registreringen av “Paradise Hotel”. Det er planlagt å spille inn to sesonger på rad som i fjor. Hotellet der serien ble filmet de siste årene ligger vest i Mexico.

– Vi følger alltid rådene om koronasituasjonen, men det er ingenting som tyder på at vi ikke kan følge registreringsplanen vi har laget nå, sier Horny.

“Paradise Hotel” -vert Triana Iglesias hadde tidligere fortalt VG at hun ville ta med babyen til “Paradise Hotel”. Hun og forloveden hennes Michael Gabriel, Fødte sitt første barn på nyttårsdag.

– Dryana Iglesias fortsetter som vert og henter babyen, sier Horny.

– Gjør du noen endringer i planen i år?

– Når det gjelder eventuelle endringer, er ikke alt det samme som før. Vi har fått noen tilbakemeldinger fra fans som trodde to episoder i uken ikke var nok, så la oss se hva vi får når det kommer.

Written By
More from Jakob Leif

Bank svakere enn forventet fra Norge – betaler mer enn 1 milliard dollar i utbytte

Artikkelen fortsetter under annonsen Bank Norge utstedte onsdag sin beslutning for slutten...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *