– Vi setter oss nå ned og svarer på klager

– Vi har mottatt noen e-poster med klager på at vi nå setter oss ned og svarer. Jeg forstår at det er frustrerende når solen er full på Yr, men det er overskyet. Vakthavende meteorolog Julie Solzwick Wagon sier at dette også er frustrerende for oss.

Mange steder i Norge har denne helgen spådd så vakkert vær at bare J ஜ rn Etswak kan synge. I stedet ble den skyfri himmelen erstattet av skyer og tåke. Tull fungerer ikke.

Svært få skyer

Reisende: Tidlig lørdag morgen skjedde det mye i avgangshallen i Cartermoine. Video: Christian Fermeros. Reporter: Steen Drake
Se også

Mandag morgen tok Meteorologisk byrå til Twitter for å forklare hva som hadde skjedd. Wagon forteller Douglas at feilmeldingen i helgen er typisk for sommeren.

– Våre modeller hadde veldig få skyer som kunne registreres som overskyet vær. Fuktighet i luften avgjør om du har en sky. Men når vi beregner fuktigheten i den grad prøvene ikke blir registrert som overskyet, forklarer han.

Reaksjonene tar ikke lang tid å komme. I løpet av helgen sendte mange ut e-postmeldinger med spørsmål om årsaker til at noe slikt kunne skje.

– Meteorologen sier vi prøver vårt beste for å forklare hvorfor prøvene ikke kunne ta opp skyer og tåke.

Mottar klager hvert år

Det var tåke igjen flere steder i Sør-Norge mandag morgen. På Twitter, skriver Meteorological Agency, er morgentåken du nå opplever på stranden nå kjent som adventståken.

Den dannes av varm luft fra innendørs kjøling over kaldt sjøvann, og forekommer vanligvis i kystområder om våren og sommeren – spesielt på varme sommerdager.

Puslespill: Mannen filmet gjenstander som flyter på himmelen utenfor Manila på Filippinene. Video: Newsflare.
Se også

– Dette er ikke siste gang vi ser dette i sommer, og vi klager over at det er bugs hvert år. Dette er ikke den siste dagen vi ser det nå, for det vil være tåke tirsdag morgen på Østlandet og Vestlandet. Wagon sier at du er avhengig av sjøluft eller solvarme for at den skal forsvinne.

READ  Påskestramming: - - Bare lukk
Written By
More from Jakob Leif

Lula i Brasil kan bli president igjen – NRK Urix – Foreign News and Documentaries

– Paulo Jorge, som jeg møter i Ipanema-distriktet i Rio de Janeiro,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *