Topp 20 Playstation VR spill

batman-arkham-vr-listing-thumb-01-ps4-eu-15jul16-1000x563Batman Arkham VR

Ditt oppdrag med å rydde opp i Gothams gater har bare så vidt begynt – og nå er det mer skremmende enn noen gang før. Eksklusivt til PlayStation VR, lar Batman: Arkham VR deg leve som The Dark Knight i en virtuell virkelighetsgjengivelse av DC-heltens mest ikoniske oppholdssteder. Batman Arkham VR kan du bestille her.

 

 

playstation_vr_rigs_mechanized_combat_league_1-600x337

RIGS: MECHANIZED COMBAT LEAGUE

En av Sony sine «headlinere» for Playstation VR, i en «capture the flag» aktig spillemodus er målet ditt å ta ballen og få den over i motstanderens mål, samtidig som du må beskytte ditt eget. Rigs: Mechanized Combat League kan du bestille her.

 

 

 

robinson_the_journey-3223544

ROBINSON – THE JOURNEY

Du har krasjlandet på en forhistorisk planet og må utforske den for å komme deg gjennom spillet, en liten robot kamerat vil følge deg gjennom spillet for å gi deg en liten trygghetsfølelse. Robinson: The Journey kan du bestille her.

 

 

 

adrift-600x338

ADRIFT

Adrift er et første persons eventyr-spill der du våkner opp i verdensrommet blant vrakrester av ett romskip, uten å vite hva som har skjedd må du finne ledetråder til hendelsen og prøve å komme deg hjem til jorden i live.

 

 

 

battlezone2-600x338BATTLEZONE

Battlezone er en moderne «remake» av det gamle Atari spillet med samme navn. Med en liten klatt maling og forbedret grafikk så er vi klare til å rulle ut tanksen nok en gang. Battlezone kan du bestille her.

 

 

 

driveclub-rain-600x338DRIVECLUB

Driveclub er allerede tilgjengelig til PS4 men vil få en oppfriskning når PSVR kommer ut. Du vil føle at du bokstavelig talt sitter i førersetet. Driveclub VR kan du bestille her.

 

 

 

eagle-flightEAGLE FLIGHT

Nyhet fra Ubisoft, her vil du få muligheten til å sveve rundt i detaljerte storbyer som Paris i form av en ørn, ta med deg vennene dine på en magisk opplevelse. Eagle Flight kan du bestille her.

 

 

Eve-Valkyrie-virtual-reality-games

EVE: VALKYRIE

EVE: Valkyrie er et nærkamp rom skytespill i EVE universet, hvor man bruker virtuell virkelighet for å gi spilleren følelsen av at man er i et ekte romskip ute i universet for å kjempe mot andre spillere. Les mer om det her. Spillet vil følge med Oculus Rift men er også tilgjengelig på PlayStation VR og kan bestilles her.

 

 

gran-turismo-sport-600x300GRAN TURISMO SPORT

De fleste som er kjent med playstation vil også kjenne igjen Gran Turismo. Denne gangen vil du få mulighet til å kjøre med formel 1 førere som Lewis Hamilton og Sebastian Vettel for å konkurrere om ekte gevinster.

 

 

Final-Fantasy-XIV-A-Realm-Reborn-12-600x338FINAL FANTASY XIV – A REALM REBORN

En av de kanskje mest populære spillseriene til playstation, i Final Fantasy vil du ha mulighet til å utforske planeten Eorzea og kjempe mot monstere i ett «turn based» kamp system.

 

 

 

jobsimulator-600x338JOB SIMULATOR

I fremtiden så har robotene tatt over alle yrkene våre, i Job Simulator så vil du igjen få muligheten til å jobbe som kokk, kontor assistent eller butikk medarbeider.

 

 

 

tethered_screenshot_20160902165820_1_original_1150x645_coverTETHERED

Et simulator/gudespill der du må hjelpe peepsa dine å overleve hverdagen. Har du noengang testet Black & White spillene fra Lionsgate så vil du nok dra kjennskap til spilltypen.

 

 

 

swbf-home-hero-1000x521-mnzbwtfz34qvbaqiz9msky4de4c5mkt5j9yrdplye2

STAR WARS: BATTLEFRONT

En first/third person shooter fra EA Games der du må kjempe som rebellene eller imperiet i Star Wars universet, Styr de enorme ATAT ene eller skyt ned stormtroopers med speederbikes. Du kan også styre et utvalg av de populære karakterene fra filmen som Darth Vader, Luke Skywalker, Boba Fett, Leia og Han Solo.

 

 

surgeon-simulator-600x338SURGEON SIMULATOR

Som tittelen på spillet tilsier så skal man operere på pasienter ved hjelp av håndkontrollen til PS. Problemet er at kontrolleren er ganske vanskelig å kontrollere (med vilje), og du vil som regel ende opp med å kaste skalpellen rundt deg og slakte pasienten.

 

 

 

tekken-7-600x338TEKKEN 7

En populær spillserie til playstation, her kan du sloss mot venner eller mot spillet i full vr opplevelse.

 

 

 

the-gallery-htc-vive-vr-virtual-reality-games

THE GALLERY: SIX ELEMENTS

Et utforsknings-spill der du må reise gjennom en rekke malerier i galleriet for å finne seks hellige nøkler. Hva vil de åpne?.

 

 

 

the-london-heist-getaway-concept-art

THE LONDON HEIST

Raid den russiske mafiaen og ta deg gjennom London sine gater i dette fartsfylte og spennende kriminal spillet.

 

 

 

playroom-vr-600x338

THE PLAYROOM VR

Du og vennene dine vil få mulighet til å skape kaos i en stor by der dere på tur vil styre et gigantisk monster,  men husk å unngå den vennen din som kontrollerer monsteret.

 

 

 

trackmania-turbo-600x338TRACKMANIA TURBO

Et fartsfylt racer spill med sinnssyke baner og hindere som vil få det til å svette i pannen på enhver som setter seg i førersetet på disse bilene.

 

 

 

until_dawn_rush_of_blood-600x337UNTIL DAWN: RUSH OF BLOOD

Until dawn er en fartsfylt «shoot em up» der du sitter i en berg og dalbane og må skyte klovner og monstere som er ute etter å «ta» deg.