Wildfire control i Northmarka

Rundt klokka 20 fredag ​​kveld kontrollerte brannmannskapene to skogbranner i en direktesending i Myrtleland, Oslo.

Nødetatene rapporterte om hendelsen like etter klokka 18 på fredag, og et stort team jobbet for å kontrollere brannfoten.

– Vi mottar hjelp fra utrykningstoget gjennom Pan NOR, også kjent som branntoget. For øyeblikket brenner to steder mellom Osset og Sandermozen stasjoner, sier Eric Schund Friedrichsen, øverstkommanderende ved Oslo 110 Central.

Har du tips, video eller bilder? Kontakt DocPlate på 2400 00 00 eller 2400@db.no

To deler

Brannmarken i Nord-Marka spredte seg til to områder veldig nær hverandre. Den ene er omtrent 100 kvadratmeter og den andre er rundt 200 kvadratmeter, sa Oslo-politiet på Twitter.

– Det er ingen bygninger i nærheten, så det er ikke behov for evakuering. De sa at det ikke var noen personskader.

Fredag ​​ga Meteorologisk byrå en advarsel om brann i bål for det nest høyeste nivået av appelsin for store deler av Østlandet.

Oslo politis operasjonsleder Dor Gulbranson sa til Duckbladet at både bakke- og luftressurser var på vei til brannområdet.

– Det er vanskelig å si omfanget av alvorlighetsgraden, men hvis vi ser det i lys av en brannulykke, vil vi beskrive det på alvor, sa han.

Kjavikpen stengt

Sier Bane Knorr Djokovic-linjen er stengt Mellom Oslo S og Nittal som følge av brann på togsporene. De advarer om at det kommer en ny oppdatering klokken 21.

– Det er relativt høyt alvorlighetsgrad her på grunn av brannene som har oppstått flere steder i Zhevik-linjen, sa Hans Erik Tystel, vakthavende sjef for NDP i Oslo brann- og redningstjeneste.

READ  200 mennesker samlet seg i en park i Trondheim:

– Det er veldig tørt i regionen, så det er en risiko for at det sprer seg. Det er fremdeles i skogen og utendørs, så det er ikke snakk om evakuering, sa Dystell til nyhetsbyrået.

Written By
More from Jakob Leif

EM, Euro2020 | Frankrike ble stengt av Wenger da Mbappé ble en syndebukk i EM-dramaet

Frankrike snudde spillet overraskende, men Sveits nektet å droppe det. Frankrike –...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *